Hier ben je:

GPS Tocht Met Fotospel

GPS Tocht Met Fotospel

Bij de GPS Tocht Met Fotospel bewandelen jullie een speciale route, bewapend met een GPS-systeem en een tablet of camera. Voltooi de verschillende opdrachten om zoveel mogelijk punten te scoren.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 10 personen)
140,- per groep (tot en met 9 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over GPS Tocht Met Fotospel

Navigeren was ooit een menselijke vaardigheid, maar GPS-innovaties veranderden de wereld. Eerst ging iedereen aan de TomTom en al snel volgde de opmars van Google Maps, Apple Kaarten en Waze. Maar lang vóór de autonavigatie was er al de wandelnavigatie met GPS-systemen. Jullie gaan terug naar deze basis met zo’n systeem. Loop een mooie route door bijvoorbeeld het Groningse Westerkwartier of de Fryske Wâlden en behaal je missie tijdens de GPS Tocht met Fotospel. Maar een mooie route op de Veluwe of in De Biesbosch is ook mogelijk.

 

GPS Tocht Met Fotospel: hilarische opdrachten

Naast het volgen van de GPS-route is het de bedoeling om punten te verdienen. Dit kan door herkenningspunten en hilarische opdrachten te fotograferen. Goedgekeurde (foto)opdrachten leveren punten op. Verder is er een vragenlijst met vragen voor onderweg. Welk team weet het beste om te gaan met de uitdagingen die op jullie pad komen en welk team bestaat uit de ware winnaars van de GPS Tocht Met Fotospel?

 

Locatiebepaling en nagenieten

De GPS Tocht Met Fotospel biedt een interessante inkijk in locatiebepaling. Over locatiebepaling gesproken: kijk eens naar onze locaties om te bepalen wat je voorkeur is maar ook je eigen locatie is mogelijk. In dat geval zetten we daar een nieuwe route uit. Deze groepsactiviteit levert grappige foto’s op die we later kunnen toesturen via een exclusieve downloadlink. Hilariteit gegarandeerd. Lekker nagenieten en terugblikken op een geslaagde activiteit. Vraag informatie aan of reserveer de activiteit via het onderstaande formulier.

 

Optioneel: dagprogramma vol uitjes

Olivier Events is een uitjesbedrijf voor uitjes en evenementen op maat (bekijk onze uitjes). Het is mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Zo stel je gemakkelijk een dagprogramma samen. Olivier Events pakt uit met uitjes en doet dat al sinds 2011. Die jarenlange ervaring komt goed van pas bij zowel grote als kleine groepen. Neem contact op, we hebben er zin in om voor jullie aan de slag te gaan.