Hier ben je:

Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

Het is de tijd van gelijkwaardigheid, maar bij Jongens tegen de Meisjes is een gelijkspel onmogelijk. In deze gezellige spelshow komt toch echt naar voren wie er beter zijn. Start!

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Jongens tegen de Meisjes

Zowel de dames als de heren worden vergezeld van een enthousiaste entertainer tijdens de spelshow Jongens tegen de Meisjes. Deze spelleiders zwepen de teams op om hun uiterste best te doen. Samen met je collega’s, vrienden of familie gaan jullie de strijd aan tegen de andere sekse. De groep wordt dus opgedeeld in twee teams, de verhouding hoeft absoluut niet ‘precies’ te zijn. Het team van Olivier Events begeleidt de spelshow en lanceert meerdere uitdagingen.

 

Vermakelijke spelrondes

Vrouwen en mannen opgelet, bij Olivier (bekijk Onze locaties) begint de pret. We vuren verschillende inschattingsvragen op jullie af. Hoeveel procent van de ‘ladies’ en de ‘boys’ vindt dit of dat? Ook is er een fotodilemma, de ronde waarbij de geslachten steeds moeten kiezen. Andere vermakelijke spelrondes zijn het Letterpakkenspel (samen een woord maken), Wie ben ik? (raden wie de bekende persoon is, door middel van gesloten vragen) en Op het matje (in tweetallen het lichaam in creatieve bochten wringen).

 

Jongens tegen de Meisjes, lijnrecht tegenover elkaar

Tussendoor spelen we Mannen of Vrouwen: wie kunnen beter horen of inparkeren en wie zijn er eerder zat van het huwelijk? Uiteindelijk leiden alle wegen naar het grote finalespel. De Jongens en de Meisjes staan ditmaal lijnrecht tegenover elkaar en schakelen de ander 1 voor 1 uit. Raad wat er in de top 5 staat van (bijvoorbeeld) afknappers tijdens een eerste date. Ga dit onvergetelijke avontuur aan en kom achter de gekste weetjes. Misschien dat jullie elkaar zelfs leren te begrijpen.

 

Teamwinst

Sinds de oertijd is de rolverdeling tussen man en vrouw vaak gehusseld. Het heeft heel wat eeuwen geduurd voordat het gelijkheidsbeginsel doorbrak. Vrouw en man zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig met gelijke rechten en een gelijke behandeling. Ook bij Olivier Events krijgen beide geslachten gelijke kansen op de teamwinst, maar welk team benut die kansen het best? En bepaalt zo alsnog het sterkste geslacht? Jongens tegen de Meisjes!