Hier ben je:

Fryslân Boppe (Ik Hou Van Friesland)

De Typisch Fries Show

De Typisch Fries Show: de Friese variant van de bekende spelshow Ik Hou Van Holland, eveneens aangeboden door Olivier Events. Het volkslied klinkt, de groep zingt; Frysk bloed tsjoch op!

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Fryslân Boppe (Ik Hou Van Friesland)

Laten we de vlag hijsen en proosten met een Beerenburgje. Fryslân Boppe (Ik Hou Van Friesland) brengt een ode aan de Fries en de typische verschijnselen die in Fryslân zoveel voorkomen. Dus stap in de bijzondere wereld van de pompeblêden en het skûtsjesilen. Maar Friesland biedt meer dan dat. Wat? Daar kom je wel achter tijdens deze vrolijke groepsactiviteit vol nuchterheid en gezelligheid. En eh… net eamelje (niet moeilijk doen)!

 

‘Friese’ spelonderdelen

Beleef een dagdeel vol spektakel in de vorm van ‘Friese’ spelonderdelen. Die onderdelen zijn zowel passief als actief. Denk hierbij aan Fryske muziek en leuke feitjes, maar ook aan een workshop kaatsen, piksjitten en kooitje tippen. Eventueel, als de omstandigheden goed zijn, spelen we het onderdeel Fierljeppen. Eén ding staat in ieder geval vast: het wordt een heerlijke happening met plezier voor iedereen.

 

Fryslân Boppe (Ik Hou Van Friesland): voor en in heel Nederland te boeken

Wij zeggen ‘fan herte wolkom’ (van harte welkom) tegen iedereen en dus is dit uitje voor en in heel Nederland te boeken. Je hoeft geen Fries te zijn om mee te doen, het gaat om de lol en de beleving van de Friese gebruiken. Neem een kijkje bij onze locaties om te zien in welke partycentra we deze activiteit aanbieden. Het uitje is ook te boeken op jullie eigen locatie, als daar de voorkeur naar uitgaat. Het is hoog tijd voor Fryslân Boppe (Ik Hou Van Friesland)!

 

Meerdere activiteiten

Uitjesbedrijf Olivier Events verzorgt al vele jaren activiteiten in Nederland voor bedrijven, families en organisaties. Bekijk alle uitjes voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. Het voordeel van meerdere activiteiten is dat je eenvoudig een dagprogramma kunt samenstellen zoals een outdoor activiteit overdag en ‘s avonds dit uitje. Daarbij is een etentje bij de aangesloten partycentra bijzonder aantrekkelijk. Sinds 2011 pakt Olivier Events uit met uitjes.