Organiseer je een feest of evenement in Groningen? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan stormbanen om jouw evenement in Groningen te laten slagen. Of je een kinderfeestje, bedrijfsevenement, festival, of bruiloft organiseert, onze stormbanen zijn geschikt voor verschillende soorten evenementen.

Waarom een stormbaan huren?

Het toevoegen van een stormbaan aan je evenement in Groningen brengt competitie, plezier en teambuilding naar een hoger niveau. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een stormbaan een perfecte keuze is:

Voor welke feesten of evenementen in Groningen is een stormbaan geschikt?

Een stormbaan is een leuke toevoeging voor diverse evenementen in Groningen. Hier zijn enkele voorbeelden van evenementen en gelegenheden waarvoor een stormbaan de perfecte aanvulling is:

Kortom, een stormbaan kan overal in Groningen worden ingezet om plezier, uitdaging en competitie toe te voegen aan jouw evenement.

Populaire stormbanen in Groningen

Hieronder zie je stormbanen die veel worden gehuurd door onze klanten uit Groningen.

Zijn de stormbanen veilig?

Wij hechten veel waarde aan veiligheid. Onze stormbanen worden regelmatig geïnspecteerd en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat de stormbaan veilig wordt opgezet en afgebroken, en bieden instructies om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Groningen veilig verloopt.

Wat kost het huren van een stormbaan?

De prijs voor het huren van een stormbaan varieert afhankelijk van het type, de duur van de huurperiode en eventuele extra diensten zoals bezorging en installatie. De prijzen beginnen bij 89 euro per dag en kunnen variëren afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een stormbaan?

Voordat je een stormbaan huurt, zijn er belangrijke zaken om rekening mee te houden:

Ik wil een stormbaan huren voor mijn evenement in Groningen, wat moet ik nu doen?

Het huren van een stormbaan bij ons is eenvoudig. Vul het contactformulier op de pagina van de gewenste stormbaan in, en we nemen snel contact met je op om beschikbaarheid te bevestigen en specifieke wensen te bespreken. Je hebt de optie om de stormbaan te laten bezorgen en installeren, of je kunt deze zelf ophalen en terugbrengen bij onze locatie in Tolbert (Groningen). Neem vandaag nog contact met ons op voor eventuele vragen en maak je evenement in Groningen onvergetelijk!

 • Kan ik een stormbaan huren voor meerdere dagen?

  Ja, je kunt de opblaasbare stormbaan huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je het stormbaan huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

 • Moet je borg betalen voor het huren van een stormbaan?

  Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we om je adresgegevens wanneer je kiest om het stormbaan zelf op te halen.

 • Moet ik extra betalen voor de blower, grondzeil en grondankers?

  Nee, je betaalt niet extra voor de blower, grondzeil en grondankers. Wordt de stormbaan op een harde ondergrond geplaatst? Dan ben je verplicht om veiligheidsmatten te huren voor 9 euro per dag.

 • Het is slecht weer of het regent, kan ik mijn reservering annuleren?

  Bij extreem slecht weer heb je de mogelijkheid om de reservering voor het stormbaan te annuleren. Je kunt ook kiezen om een overdekte stormbaan te huren, zoals de dubbele kruiptunnel, of de datum te verplaatsen.

 • Waar mag ik een stormbaan plaatsen?

  Je mag de stormbaan zowel plaatsen op een harde ondergrond als zachte ondergrond. Als je het op een harde ondergrond wilt plaatsen, leveren we grondzeil en valmatten.

 • Kan het stormbaan worden aangesloten op een verlengsnoer?

  Ja, de opblaasbare stormbaan kan worden aangesloten op een verlengsnoer. Houd er wel rekening mee dat het verlengsnoer niet langer mag zijn dan 50 meter.

 • Moet ik de stormbaan zelf schoonmaken na gebruik?

  Als je de stormbaan bij ons ophaalt en zelf terugbrengt, verwachten we dat de klant de stormbaan schoonmaakt. Als wij de op- en afbouw verzorgen, zorgen wij ook voor de schoonmaak, tenzij anders afgesproken.

 • Hoelang duurt het opblazen van een stormbaan?

  De tijd om een stormbaan op te blazen varieert per stormbaan vanwege de verschillende groottes. De meeste stormbaan zijn opgeblazen tussen de 5-10 minuten.

 • Hoeveel stroom kost het gebruik van een stormbaan?

  De hoeveelheid stroom die een opblaas stormbaan gebruikt, hangt af van de blower die op de stormbaan is aangesloten. Onze blowers hebben een vermogen van tussen de 1100 en 1500 watt. Dit betekent dat een blower tussen de 1,1 en 1,5 kilowatt per uur gebruikt.