Organiseer je een feest of evenement in Friesland? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan stormbanen om jouw feest of evenement een succes te maken. Onze stormbanen zijn perfect voor allerlei gelegenheden, van kinderpartijtjes en zakelijke events tot festivals en huwelijksfeesten.

Waarom is het leuk om een stormbaan te hebben voor je evenement?

Een stormbaan brengt een element van uitdaging, amusement en teamgeest naar je evenement. Hier zijn redenen waarom een stormbaan een goede keuze is:

Voor wat voor soort feest of evenement in Friesland is een stormbaan perfect?

Een stormbaan is een leuke toevoeging aan verschillende soorten evenementen in Friesland:

Welke stormbanen worden veel gehuurd in Friesland?

Hieronder zie je stormbanen die veel worden gehuurd door onze klanten uit Friesland.

Zijn de stormbanen veilig?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze stormbanen worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan hoge veiligheidsstandaarden. We zorgen voor veilige installatie en demontage, en geven instructies om te garanderen dat je evenement in Friesland soepel en zonder zorgen verloopt.

Wat kost het huren van een stormbaan?

De huurprijs van een stormbaan hangt af van het type, de huurperiode en eventuele extra services zoals levering en installatie. Ter indicatie, de prijzen starten vanaf 89 euro per dag en kunnen variëren afhankelijk van je specifieke behoeften.

Waar moet je aan denken bij het huren van een stormbaan?

Enkele belangrijke punten om te overwegen bij het huren van een stormbaan:

Ik wil een stormbaan huren voor mijn evenement in Friesland, wat moet ik nu doen?

Het huren van een stormbaan bij ons is eenvoudig. Vul het contactformulier in op de pagina van de gewenste stormbaan, en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de beschikbaarheid te bevestigen en je wensen te bespreken. Je kunt kiezen voor levering en installatie of de stormbaan zelf ophalen en terugbrengen in Tolbert (Groningen). Wij zijn er om jouw evenement in Friesland onvergetelijk te maken met onze spannende stormbanen.

 • Kan ik een stormbaan huren voor meerdere dagen?

  Ja, je kunt de opblaasbare stormbaan huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je het stormbaan huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

 • Moet je borg betalen voor het huren van een stormbaan?

  Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we om je adresgegevens wanneer je kiest om het stormbaan zelf op te halen.

 • Moet ik extra betalen voor de blower, grondzeil en grondankers?

  Nee, je betaalt niet extra voor de blower, grondzeil en grondankers. Wordt de stormbaan op een harde ondergrond geplaatst? Dan ben je verplicht om veiligheidsmatten te huren voor 9 euro per dag.

 • Het is slecht weer of het regent, kan ik mijn reservering annuleren?

  Bij extreem slecht weer heb je de mogelijkheid om de reservering voor het stormbaan te annuleren. Je kunt ook kiezen om een overdekte stormbaan te huren, zoals de dubbele kruiptunnel, of de datum te verplaatsen.

 • Waar mag ik een stormbaan plaatsen?

  Je mag de stormbaan zowel plaatsen op een harde ondergrond als zachte ondergrond. Als je het op een harde ondergrond wilt plaatsen, leveren we grondzeil en valmatten.

 • Kan het stormbaan worden aangesloten op een verlengsnoer?

  Ja, de opblaasbare stormbaan kan worden aangesloten op een verlengsnoer. Houd er wel rekening mee dat het verlengsnoer niet langer mag zijn dan 50 meter.

 • Moet ik de stormbaan zelf schoonmaken na gebruik?

  Als je de stormbaan bij ons ophaalt en zelf terugbrengt, verwachten we dat de klant de stormbaan schoonmaakt. Als wij de op- en afbouw verzorgen, zorgen wij ook voor de schoonmaak, tenzij anders afgesproken.

 • Hoelang duurt het opblazen van een stormbaan?

  De tijd om een stormbaan op te blazen varieert per stormbaan vanwege de verschillende groottes. De meeste stormbaan zijn opgeblazen tussen de 5-10 minuten.

 • Hoeveel stroom kost het gebruik van een stormbaan?

  De hoeveelheid stroom die een opblaas stormbaan gebruikt, hangt af van de blower die op de stormbaan is aangesloten. Onze blowers hebben een vermogen van tussen de 1100 en 1500 watt. Dit betekent dat een blower tussen de 1,1 en 1,5 kilowatt per uur gebruikt.