Ben je van plan om een feest of evenement in Drenthe te organiseren? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan stormbanen om jouw evenement tot een groot succes te maken. Onze stormbanen zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om kinderfeestjes, bedrijfsevenementen, sportdagen, culturele festivals of andere bijeenkomsten in Drenthe.

Waarom een stormbaan een leuke aanvulling is voor jouw evenement in Drenthe?

Een stormbaan voegt uitdaging, plezier en teamgeest toe aan jouw evenement. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een stormbaan aan te raden is:

Voor welke feesten en evenementen is een stormbaan geschikt?

Een stormbaan voegt plezier toe aan diverse evenementen in Drenthe, waaronder:

Welke stormbanen worden vaak gehuurd door onze klanten uit Drenthe

Hier zijn enkele van de populaire stormbanen die vaak worden gehuurd door onze klanten in Drenthe:

Zijn de stormbanen veilig?

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Onze stormbanen worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. We zorgen voor een veilige installatie en demontage en geven duidelijke instructies om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Drenthe soepel en zonder zorgen verloopt.

Wat kost het huren van een stormbaan?

De huurprijs van een stormbaan varieert afhankelijk van het type, de huurperiode en eventuele extra diensten zoals levering en installatie. Als richtlijn beginnen onze prijzen vanaf € 89 per dag, maar ze kunnen variëren op basis van jouw specifieke behoeften.

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een stormbaan?

Enkele belangrijke punten om te overwegen bij het huren van een stormbaan:

Hoe werkt het als ik een stormbaan wil huren voor mijn evenement in Drenthe?

Het huren van een stormbaan bij ons is eenvoudig. Vul het contactformulier in op de pagina van de gewenste stormbaan, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en je wensen te bespreken. Je hebt de keuze om de stormbaan te laten leveren en installeren of om deze zelf op te halen en terug te brengen. We staan klaar om jouw evenement in Drenthe onvergetelijk te maken met onze uitdagende stormbanen. Neem vandaag nog contact met ons op voor eventuele vragen!

 • Kan ik een stormbaan huren voor meerdere dagen?

  Ja, je kunt de opblaasbare stormbaan huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je het stormbaan huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

 • Moet je borg betalen voor het huren van een stormbaan?

  Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we om je adresgegevens wanneer je kiest om het stormbaan zelf op te halen.

 • Moet ik extra betalen voor de blower, grondzeil en grondankers?

  Nee, je betaalt niet extra voor de blower, grondzeil en grondankers. Wordt de stormbaan op een harde ondergrond geplaatst? Dan ben je verplicht om veiligheidsmatten te huren voor 9 euro per dag.

 • Het is slecht weer of het regent, kan ik mijn reservering annuleren?

  Bij extreem slecht weer heb je de mogelijkheid om de reservering voor het stormbaan te annuleren. Je kunt ook kiezen om een overdekte stormbaan te huren, zoals de dubbele kruiptunnel, of de datum te verplaatsen.

 • Waar mag ik een stormbaan plaatsen?

  Je mag de stormbaan zowel plaatsen op een harde ondergrond als zachte ondergrond. Als je het op een harde ondergrond wilt plaatsen, leveren we grondzeil en valmatten.

 • Kan het stormbaan worden aangesloten op een verlengsnoer?

  Ja, de opblaasbare stormbaan kan worden aangesloten op een verlengsnoer. Houd er wel rekening mee dat het verlengsnoer niet langer mag zijn dan 50 meter.

 • Moet ik de stormbaan zelf schoonmaken na gebruik?

  Als je de stormbaan bij ons ophaalt en zelf terugbrengt, verwachten we dat de klant de stormbaan schoonmaakt. Als wij de op- en afbouw verzorgen, zorgen wij ook voor de schoonmaak, tenzij anders afgesproken.

 • Hoelang duurt het opblazen van een stormbaan?

  De tijd om een stormbaan op te blazen varieert per stormbaan vanwege de verschillende groottes. De meeste stormbaan zijn opgeblazen tussen de 5-10 minuten.

 • Hoeveel stroom kost het gebruik van een stormbaan?

  De hoeveelheid stroom die een opblaas stormbaan gebruikt, hangt af van de blower die op de stormbaan is aangesloten. Onze blowers hebben een vermogen van tussen de 1100 en 1500 watt. Dit betekent dat een blower tussen de 1,1 en 1,5 kilowatt per uur gebruikt.