Hier ben je:

Vangbroek (Hoepelbroek)

Vangbroek (Hoepelbroek)

De Vangbroek (Hoepelbroek) daagt deelnemers uit om figuurtjes raak te gooien. Twee tweetallen gaan de strijd aan. Bij elk duo heb je een gooier en een vanger. Welk team wint?

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
49,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 1 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Vangbroek (Hoepelbroek)

De Vangbroek (Hoepelbroek) vormt een vermakelijk onderdeel tijdens een zeskamp, spellentoernooi of teamstrijd. De twee rivaliserende teams leveren beide twee vertegenwoordigers voor dit verassend leuke tussendoortje. Vervolgens is er een afstand bepaald tussen de gooier en vanger van de tweetallen. Daarna is het een kwestie van gooien en vangen maar. Het team dat binnen de gestelde tijd de meeste figuurtjes vangt, wint het grappige gebeuren.

 

Vangbroek (Hoepelbroek) met figuurtjes huren

Zo’n Vangbroek (Hoepelbroek) met figuurtjes huren doe je bij Attractieverhuur Olivier. We hebben zowel een gele als een rode vangbroek te huur. Daarnaast geven we zo’n veertien figuurtjes mee. In theorie kan er dus een gelijkspel ontstaan qua gevangen figuurtjes. En dat gebeurt soms ook in de praktijk. In dat geval dienen de teams nieuwe vertegenwoordigers (vanger en gooier) aan te wijzen. Want één ding staat vast: er moet en zal een winnaar komen op dit onderdeel.

 

Inspiratie onderdelen of spellen zeskamp

Mogelijk ben je op zoek naar inspiratie voor onderdelen of spellen rond een zeskamp. Dan weet je nu dat je goed zit met de Vangbroek (Hoepelbroek). Ten eerste omdat het een hilarisch gezicht oplevert. Dat is ook leuk voor de fotoreportage of aftermovie. En ten tweede omdat het onderdeel zelf perfect past als typisch onderdeel van een Zeskamp. Het gaat dan namelijk om een lange reeks aan korte, vrolijke spelletjes. Daar voldoet de vangbroek geheel aan als humorrijk intermezzo.

 

Aanvullende Zeskamp-attracties bekijken

Attractieverhuur Olivier staat evengoed bekend als de Koning van de Zeskamp dankzij het aanbod hierin. Bekijk om die reden de aanvullende Zeskamp-attracties. Zo hebben we onder andere een Zeephelling (met of zonder waterbassin), het Vliegend Trektapijt en de Wereldbal met hindernis. Wij weten zeker dat je alles kunt vinden om een geslaagde zeskamp te organiseren.

 

Wat krijg je?

  • Hoepelbroek
  • Figuren om te gooien