Hier ben je:

Mega Dartbord

Mega Dartbord

Het Mega Dartbord maakt de naam meer dan waar, want dit dartbord is werkelijk reusachtig. De deelnemers gooien om en om met 3 grote dartpijlen, wat leidt tot grote hilariteit.

Informatie over deze attractie

199,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,55 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 6 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Mega Dartbord

Haha, van dit Mega Dartbord sta je toch even te kijken. Eerst geloof je je ogen bijna niet. Maar het klopt wat je ziet, een dartbord van 4 meter hoog. Nu denk je misschien dat je die ‘One hundred and eighty!’ veel makkelijker gooit. Nou, dat dachten wij dus even niet. De meegeleverde dartpijlen zijn namelijk ook megagroot en dat voelt ineens heel anders aan allemaal. Nee, dit is nog niet zo makkelijk hoor! Je mag natuurlijk altijd proberen het tegendeel te bewijzen. De deelnemers zullen hier smakelijk om lachen.

 

Mega Dartbord huren

Deze opvallende blikvanger doet het goed bij onder andere evenementen en diverse gelegenheden. Daarom behoort de grappige attractie tot de aanbevolen attracties. Je kunt het Mega Dartbord huren bij Attractieverhuur Olivier. Een groot voordeel qua gemak: we doen ook de op- en afbouw voor je! Verder leveren we matten mee voor op de grond. De volledige set kun je al huren voor minder dan 200 euro. Reken maar dat de deelnemers veel plezier beleven. Helemaal wanneer je prijzen in het vooruitzicht stelt.

 

Attractieverhuur Olivier

Dat we dartliefhebbers zijn, is wel bekend. Dankzij die voorliefde hebben we bij met onze attractieverhuur eveneens een gerelateerde attractie gecreëerd. Het Mega Dartboard vermaakt darters honderduit. Vanwege het ludieke karakter zullen niet-darters net zo graag een poging met grote pijlen wagen. Als attractieverhuurbedrijf is dat onze kracht: attracties met een knipoog ontwikkelen, een breed publiek bedienen.

 

Variant Mega Dartbord

Er is een variant van het Mega Dartbord voor deelnemers die liever met de voeten spreken. Het gaat hier om de Voetbal Schietschijf met gaten voor voetballen. De schietschijf heeft het uiterlijk van een dartbord. Combineer beide spelverhuur attracties voor extra korting op de totaalhuur.

 

Wat krijg je?

  • Compleet dartbord
  • Mega pijlen 3x
  • Matten voor op de grond