Hier ben je:

Bananenboot (vijf personen)

Bananenboot (vijf personen)

Probeer goed te blijven zitten op de Bananenboot voor vijf personen. Deze opblaasbare banaan kan bevestigd worden aan een ‘echte’ boot. Vervolgens begint de pret, als de snelheid onverwacht oploopt.

Informatie over deze attractie

69,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 5 meter

Meer informatie over Bananenboot (vijf personen)

De Bananenboot voor vijf personen is een echte eyecatcher. Ten eerste, hoe vaak zie je zo’n grote banaan? Ten tweede zijn er vijf personen aan het stuiteren. Want de deining van het water voel je wel op zo’n opblaasbare banaan. Dit populaire ding valt in de smaak als waterattractie. Beleef ook dolle pret en huur de Bananenboot. Reken maar dat dat goed zit. Maar voor hoelang? Het antwoord op die vraag volgt tijdens de wilde waterrit.

 

Twee bananenboten te huur

Attractieverhuur Olivier maakt een competitievorm mogelijk door twee bananenboten aan te bieden. Je huurt er ééntje voor 60 euro (daghuur), terwijl je de tweede met korting kunt huren. Een competitievorm kan bijvoorbeeld bestaan uit een race. Het team waarbij de meeste mensen nog op de banaan zitten, wint. Ook kun je het puur voor de ervaring doen. En die ervaring is hartstikke leuk, zo vertellen eerdere huurders ons. Kortom, bemachtig de Bananenboot zo snel mogelijk.

 

Bananenboot met elektrische handblower

Hoe blaas je de Bananenboot voor vijf personen op? Dat blijkt best makkelijk, aangezien er een elektrische handblower is. Toch kan het even wat tijd in beslag nemen. Daarom is er een optie om ons de ‘op- en afbouw’ te laten verzorgen. Dat scheelt jullie weer tijd en gedoe. Daarna kan de waterpret beginnen. Wie van de vijf personen zit na dit avontuur nog op de banaan? Los van het ‘probeer-niet-te-vallen-concept’ kun je uiteraard evengoed rustig toeren. Het is aan jullie hoe jullie de banaan inzetten.

 

Attractie afhalen en retourneren

Je kunt de attractie bij ons afhalen en retourneren. Daarnaast is het mogelijk om ons de attractie te laten brengen en ophalen. De bananenboot wordt vaak samen met andere (water)attracties gehuurd zoals de buikschuifbaan, de zeephelling of het beach volleyball.


Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Elektrische handblower