Hier ben je:

Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck)

Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck)

Met deze Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck) maak je een zomers feest of evenement compleet. De pop-up Cocktailbar kan gebruikt worden als uitgiftepunt van lekkere drankjes maar is ook heel geschikt als een DJ Booth waaruit de DJ een Summer Party geeft.

Informatie over deze attractie

189,- voor een dag (afhalen en retourneren)
219,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3,8 x 3 meter
hoogte: 3,8 meter

Meer informatie over Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck)

Speciaal voor zomerse feesten hebben wij nu de Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck). Deze attractie is heel erg geschikt als pop-up cocktailbar, mix vanuit hier de lekkerste drankjes om aan je gasten mee te geven of te verkopen tijdens je event. De opblaasbare bar is rijk gedecoreerd met Tiki maskers. Oorspronkelijk waren dit houten maskers die dienden als bescherming van huizen en tempels. Nu is je eigen tempel goed beschermd. Op de middenstukken staan bamboestokken gedrukt.

 

Geschikt als Cocktailbar en DJ Booth

Dankzij de vier openingen rondom kun je al je gasten bedienen. Uiteraard is het ook mogelijk om de achterkant dicht te maken met een tafel om alleen de uitgiftepunten aan de voorkant en zijkanten te gebruiken. Zet een biertap in de opblaasbare tent of maak gebruik van biertafels. Zet de koelingen eronder en je hebt een originele bar voor je feest of evenement. De Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck) kan ook heel goed gebruikt worden als DJ Booth. Zet je DJ meubel erin, de luidsprekers ernaast en verlichting in de hoeken en je hebt een blikvanger tijdens je draaisessie.

 

Tiki Bar Opblaasbaar (Food Truck): mooie blikvanger op je evenement

De cocktailbar heeft genoeg ruimte om twee of drie personen drank uit te schenken of andere producten uit te delen. De zijkanten zijn maar liefst 3,8 meter lang bij 3 meter breed. Met de hoogte van 3,8 meter heb je een mooie blikvanger op je evenement staan. Er wordt één blower aangesloten. Eventueel, voor binnenlocaties, plaatsen we daar een geluidsbeperkende kist omheen.

 

Combinatie met Themafeest Tropisch Strandfeest

De opblaasbare Tiki Bar kun je bij ons ophalen en weer retourneren. Attractieverhuur Olivier brengt en haalt de cocktailbar desgewenst op locatie. We verzorgen dan ook gelijk de op- en afbouw. Vaak wordt de pop-up bar gecombineerd met ons Themafeest Tropisch Strandfeestje of andere zomerse attracties. Zo hebben we bijvoorbeeld het Bubble Park Caribbean World en Limbo Dansen in ons assortiment. Tip, kijk ook eens bij de andere opties in onze partyverhuur en funfood.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers om het toestel vast te zetten