Hier ben je:

Trein Dropping

Trein Dropping

De Trein Dropping biedt een wandeltocht met hilarische opdrachten, cryptische vragen en een fotospel. Escape from a train met de treindropping en vind de weg naar Partycentrum Old Dutch.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 150 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: alleen bij Partycentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde (Friesland)

Meer informatie over Trein Dropping

Stap in de trein, samen met je vrienden, familie of collega’s. Op naar het volgende station! Daar start het vervolg van jullie reis, de Treindropping is een feit. Jullie stappen uit en krijgen de eerste coördinaten van ons cadeau. Het is de uitdaging om via een gezonde wandeling terug te keren bij Partycentrum Old Dutch in De Westereen (Zwaagwesteinde). De Trein Dropping is een leuke activiteit voor alle doelgroepen.

 

Punten scoren

Dit groepsuitje bevat meerdere spelelementen die een extra funfactor bieden. De kunst is om tijdens de dropping twee verschillende doelen te realiseren. Het ene doel is om zo snel mogelijk de weg terug te vinden en het andere doel is om (tegelijkertijd!) heel wat punten te scoren met de opdrachten en vragen die op jullie pad komen. Dat brengt best wat spanning met zich mee. Je wil dat de opdrachten goed gaan, maar de tijd tikt door…

 

Pauze tijdens je Trein Dropping: Drankje, hapje, picknick

De invulling van de Trein Dropping is dusdanig dat het een redelijk lange wandeltocht betreft. Het is alsnog goed te doen, want onderweg is er altijd de mogelijkheid voor een drankje, hapje of een picknick. Zowel jong als oud kan letterlijk en figuurlijk met de route uit de voeten. Leeftijd speelt geen rol, maar het stukje in de trein is voor jongere kinderen natuurlijk helemáál speciaal. Voor vele generaties heeft de trein altijd tot verbeelding gesproken.

 

Uitpakken

Uitjesbedrijf Olivier Events pakt uit met uitjes en je kunt zelf ook uitpakken. Bekijk de uitjes en onze locaties om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Neem gerust contact op bij eventuele vragen en opmerkingen. Bij interesse in de Trein Dropping verwijzen we je direct naar het onderstaande formulier. Partycentrum Old Dutch en Olivier Events hebben er zin in om jullie te ontvangen. Kortom, tot ziens in De Westereen (Zwaagwesteinde).