Hier ben je:

Themafeest Temptation Weiland

Themafeest Temptation Weiland

Bij het grandioze Themafeest Temptation Weiland wordt de zaal omgetoverd in één grote boerenstal en gaan jullie HØKEN (‘uit je bol gaan’, ‘lol trappen’) met de beste boerenhits. Zeer stijlvol!

Informatie over dit themafeest

17 per persoon (vanaf 42 personen)
714,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), truss carré met extra grote lichtshow: 249,-
extra optie (2), speciale boerenoutfit: prijs op aanvraag
extra optie (3), aanvullen boerenactiviteiten: 289,-
truss carré met extra grote lichtshow is inbegrepen vanaf 75 personen

Meer informatie over Themafeest Temptation Weiland

Nepkoeien, kalverhutjes en de tractor bij de ingang: Olivier Events pakt uit met uitjes en dat merk je zeker bij het Themafeest Temptation Weiland. Naast de boerengerelateerde elementen is de omgeving feestelijk ingevuld met een complete dj-booth, een grote lichtshow en een megagroot decordoek. Intussen draait de dj hits van Normaal, Mooi Wark en Jannes. Ook is er een rodeostier aanwezig die ongetwijfeld voor hilariteit zorgt. De deelnemers proberen zo lang mogelijk te blijven zitten terwijl onze entertainer maar één doel heeft: eraf met jullie!

 

Leuk feest met activiteiten

Het Themafeest Temptation Weiland is een ontzettend leuk feest met tussentijdse activiteiten. Zo kunnen jullie gebruikmaken van de schietsalon en spelen we (voor wie dat wil) spijkerslaan en (onder begeleiding) de Kalverhutjes Race. De wedstrijd Melk Drinken Uit Een Bierpul mag natuurlijk niet ontbreken. En Bully (die rodeostier) hadden we al even genoemd: iedereen mag een ritje maken op onze geliefde stier. Afvallen was nog nooit zo makkelijk…

 

Laagdrempelig festijn voor groepen

Zowel voor bedrijven als families en vrienden is dit een laagdrempelig festijn. Een verfrissende keuze. Even geen serieus of zwaarmoedig gedoe, maar gewoon een lekker luchtig feest in het boerenthema. Het feest is helemaal compleet als iedereen in overall (en op klompen!) komt. Dit levert prachtige plaatjes op en sowieso is geïmproviseerde boerenstal bijzonder stijlvol. Al met al wordt het een gezellig tafereel vol vrolijke gezichten.

 

Extra opties voor Themafeest Temptation Weiland

De dansvloer kan uitgebreid worden met een truss carré. Hierin hangt een extra grote lichtshow met mooie effecten als Moving Heads, Waaiers, Rookmachines en Spiegelbollen. Een andere (extra) optie is de Boerenoutfit in de vorm van een boerenkiel (soort voorloper van de overall, kan over je eigen kleren heen), een boerenzakdoek en een boerenpet. Ook klompen zijn mogelijk. Tot slot kunnen we in overleg extra activiteiten (bierpulschuiven en hooivork darten bijvoorbeeld) toevoegen.