Hier ben je:

Old Dutch Fun Games

Old Dutch Fun Games

Olivier Events presenteert de Old Dutch Fun Games. Een geliefde combinatie van meerdere, gezellige spellen. Met moderne activiteiten én oud-Hollands vermaak. Het beste van beide werelden in één interactief spellentoernooi.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: Bij Partycentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde of op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over Old Dutch Fun Games

De activiteiten zijn geschikt voor bedrijven en de hele familie. De diversiteit in de spellen zorgt voor voldoende afwisseling. Zo is dit een verstandige optie voor organisatoren van groepsuitjes. Voor iedereen valt er wat leuks te beleven. Met meerdere spelonderdelen bieden we een en al plezier. In dit groepsuitje zitten teambuildingopdrachten die leuk zijn om te doen maar ook om naar te kijken. Moedig elkaar aan en probeer samen een zo hoog mogelijke score te halen want een beetje competitie hoort erbij. Verzamel je groep, Olivier Evens pakt uit met de Old Dutch Fun Games.

 

Meppen, vallen en vangen

Maak kennis met De Mepper in het midden van een mooie opblaasconstructie, namelijk de attractie Mep de Mol waarbij De Mepper wil voorkomen dat de Mollen balletjes stelen. Een supergrappig spelletje. Probeer intussen niet te vallen van Rodeostier Bully, bovendien heel leuk om naar te kijken hoe anderen wel heel snel van stier afvallen. Oh ja, wie wint er op de onderdelen Stokvangen, Tangram of Behendigheidsspiraal? De uitdagingen volgen elkaar op. Spannend!

 

Old Dutch Fun Games: ‘Mega’

‘Mega’ is een veelgehoorde reactie op deze activiteit. Onze opvallende sjoelbak van 5 meter(!) verdient dat predicaat eveneens; om nog maar te zwijgen over de XXL Games ‘4 op een rij’ en ‘Cactus’. Allebei aanraders van formaat. Kortom, beleef een megaleuke dag met volop variatie in de spellenkeuken. Tijd voor oud-Hollandse en nieuw-Hollandse actie.

 

Binnen of buiten, altijd feest

Je hoeft niet langer te vrezen voor Piet Paulusma. De activiteiten bij de Old Dutch Fun Games zijn voor binnen of buiten. Het is dus altijd feest.

Olivier Events zal jullie dag verzorgen. Hierbij is er een professionele entertainer van de partij. Ons A-merk uitjesbedrijf bestaat sinds 2011 en heeft sindsdien duizenden uitjes gepresenteerd. Die ervaring komt goed van pas bij verschillende soorten groepen. We hebben er veel zin in om ook voor jullie aan de slag te gaan. Tot ziens.