Hier ben je:

Introductiefestival: Introductiefeest voor Scholen

Introductiefestival: Introductiefeest voor Scholen

Met het ‘Introductiefestival: Introductiefeest voor Scholen’ levert Olivier Events alles voor een simpelweg geweldige introductieweek. Wij organiseren introductiedagen van activiteiten tot catering en een feestelijk decor, inclusief logistiek en horecapersoneel.

Informatie over dit uitje

Tijdsduur: in overleg

 

Bijzonderheden
prijs op aanvraag
heel geschikt voor: middelbare scholen, mbo, hbo
locatie: bij jullie eigen school

Meer informatie over Introductiefestival: Introductiefeest voor Scholen

Het Introductiefestival van Olivier Events vormt een prachtig introductiefeest voor scholen tijdens de introductieweek. Reken maar dat studenten of leerlingen het flink naar hun zin hebben. Wat een lekker begin van het nieuwe schooljaar. Dit alles dankzij een wereld aan attractieplezier. Overal staan attracties opgesteld, er zijn desgewenst foodstands, een grote bar en een fotobooth, het gehele terrein is aangekleed, eventueel in thema. Zoveel te doen voor zoveel leerlingen.

 

Voor elke groepsgrootte, ook tot 2.000 of meer personen

Als professioneel uitjesbedrijf hebben we ervaring met grootschalige evenementen. Daarom werken scholen graag met ons samen. Helemaal omdat elke groepsgrootte mogelijk is. We organiseren bijvoorbeeld gerust een meerdaags programma voor een groep tot 2.000 of meer personen. Daarnaast zorgen we voor voldoende variatie in de activiteiten bij de introductieweek. Er komen diverse uitdagingen aan bod die eveneens diverse competenties verlangen. Zo kan elke leerling of student uitblinken met een eigen talent. Dat is ons voordeel: wij zijn introductiedagen gewend.

 

Introductiefestival: Introductiefeest voor scholen met catering

Vanwege ons nationale netwerk in catering is ook dat deel uitstekend verzorgd tijdens het Introductiefestival: Introductiefeest voor scholen. Onze hoogwaardige horecapartners zijn gespecialiseerd in scholen en studenten/leerlingen. Samen zorgen we voor een speciaal programma op maat, waar iedereen van kan genieten. De docenten zijn net zo enthousiast.

 

De beste invulling van de introductieweek

Kies voor de beste invulling van de introductieweek of introductiedag, kies voor Olivier Events. Wij waarborgen een leuk, sportief en smakelijk programma met uitdaging en variatie. Als aanbieder van uitjes toveren we jullie school om in een uitnodigende festival locatie vol sfeer.

 

Over Olivier Events

Olivier Events staat bekend als het A-merk in uitjes en festiviteiten. We pakken graag uit. Sinds 2011 hebben we talloze evenementen georganiseerd en begeleid. Onze expertise is het organiseren van introductieweken en introductiedagen. Met het Introductiefestival: Introductiefeest voor Scholen als absolute parel.