Hier ben je:

Hunting Valley

Hunting Valley

Hunting Valley is een stoere groepsactiviteit voor vrienden, families en bedrijven. Jullie groeien uit tot echte jagers en schietfanaten. Het leren hanteren van diverse schietmogelijkheden is gewoon keigaaf. Richten… Vuur!

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Hunting Valley

Bij Hunting Valley gaan jullie aan de slag met verschillende wapens. Desondanks kan iedereen deelnemen aan de activiteit. De professionele entertainer van Olivier Events biedt ondersteuning. Naast schietwerk is er een amusante Hunting Valley Quiz, eveneens in handen van Olivier Events. Het uitje als geheel betreft een buitenactiviteit. Uitstekend geschikt voor vermaak en verbinding. Ook als vrijgezellenfeest is dit uitje een aanrader en heel goed te combineren met één van onze andere uitjes.

 

Spanning en sensatie

Heb je ooit weleens met een pistool of geweer geschoten? Wist je dat je bijzonder krachtig kunt schieten met een blaaspijp? Dit maak je allemaal mee bij dit toffe schietarrangement. Tenminste, als je durft… Dit populaire groepsuitje biedt spanning en sensatie. Neem alleen al het handboogschieten: echt een heldenrol. Van de Spotgaai (Katniss Everdeen in The Hunger Games) tot something else (Oliver Queen in Arrow), de handboog is ‘hot’.

 

Programma Hunting Valley

Het programma bestaat uit diverse schietonderdelen. Jullie gaan onder andere met een pistool schieten, geweerschieten en handboogschieten. Ook blaaspijpschieten en lassowerpen komen voorbij. Verder is er een smaakmaker in de vorm van het ‘afstandsschieten met scope’. Een heuse schietvaardigheidstraining voor het schieten van afstand. Tot slot refereren we graag weer aan de Quiz, die ook inclusief is. Dit uitje kan op één van onze locaties geboekt worden waarbij er een groot veld op eigen terrein beschikbaar is. Omdat we schieten met wapens is dit uitje alleen op vaste locaties mogelijk.

 

Combinatie met andere uitjes

Olivier Evens staat bekend om de uitjes en arrangementen op maat. Combineer Hunting Valley eens met andere uitjes voor een volledig dag- of avondprogramma. Hunting Valley en de overige uitjes reserveer je eenvoudig via de aanvraagformulieren onder de specifieke activiteiten. Even appen is net zo simpel, kijk bij contact voor het nummer en meer informatie.