Hier ben je:

Gooische Vrouwenfeest

Gooische Vrouwenfeest

Bij dit prettig gestoorde vrijgezellenfeest gedragen jullie je als echte dames uit Het Gooi. Het begint al op de rode loper, bestel alvast een glaasje prosecco bij binnenkomst. Aansluitend: vermakelijke activiteiten.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Gooische Vrouwenfeest

Het Gooische Vrouwenfeest is het perfecte excuus om de divakant van je ladies op te roepen. Leef je in en leef je uit. Waan je in een wereld van chihuahua’s, stijlvolle handtasjes en knalroze autojuweeltjes. Vanaf nu heet je Cheryl, Willemijn of Anouk en gebruik je de Gooise R. Bestel een glaasje prosecco en controleer even of je naaldhakken wel goed vastzitten want dat mag niet verkeerd lopen. Vergeet ook je mega zonnebril niet. Veel succes en plezier met je nieuwe identiteit. Je bent helemaal klaar voor dit leuke vrijgezellenfeest van Olivier Events, het A-merk in groepsactiviteiten.

 

Speluitleg Gooische Vrouwenfeest

Een enthousiaste en professionele entertainer van ons uitjesbedrijf begeleidt en presenteert de spelshow. Want dat is het Gooische Vrouwenfeest: een spelshow. Met diverse onderdelen, competities en winnaars. Samen met je vriendinnen speel je bijvoorbeeld een gezellig potje hockey op de Gooise manier. Ook gaan we ‘heel officieel’ handtaswerpen en doet iedereen mee met de spectaculaire naaldhakkenrace. Tot slot gaan we roddelen bij de Gooische Vrouwenquiz.

 

Limousine The Pink Lady

Uiteraard voorzien we jullie allemaal van een Gooise Boa, Gooise Pruik en een paar naaldhakken. Daarmee zijn jullie helemaal ready voor deze activiteit. Verder is het extra leuk als iedereen thuis al extravagante over-de-top-kleding aantrekt. Vervoer in een roze limousine (The Pink Lady, bekend van RTV Noord) maakt het plaatje compleet. Kijk bij voertuig huren voor meer informatie over deze limousine.

 

Gooische Vrouwenfeest reserveren

Informatie aanvragen over (of reserveren van) het Gooische Vrouwenfeest kan via het onderstaande formulier. Je aanvraag of reservering wordt zo snel mogelijk behandeld door het team van Olivier Events. Eventueel kun je ook voor een compleet dagje uit gaan en dit uitje combineren met een andere activiteit zoals The Ultimate Wedding Citygame of Ready to Marry. Ons uitjesbedrijf bestaat sinds 2011 en groeit onophoudelijk. Inmiddels hebben we duizenden activiteiten gepresenteerd en we hebben er veel zin in om ook jouw activiteit te presenteren. Grijp je kans en reserveer nu.