Hier ben je:

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Jullie gaan op expeditie. Daarbij komen er verschillende opdrachten op jullie af. Van vlotten bouwen tot Grote Vuurproef. Expeditie Robinson van Olivier Events is een topactiviteit voor plezier en samenwerking.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: Bij Partycentrum Strandheem of op je eigen locatie (beide mogelijk). 

Meer informatie over Expeditie Robinson

Met de opdrachten bij Expeditie Robinson kunnen jullie benodigdheden ‘scoren’, die later van pas komen bij het maken van vuur. Dat is direct een goede motivatie om je uiterste best te doen, want in de finale gaat het om het beste vuur (de Grote Vuurproef). Verzamel vuurstenen, stro en watjes tijdens de verschillende spellen. Een vurige strijd, waarbij de juiste mentaliteit leidt tot het winnende feit: een vuur dat de andere vuren overtreft.

 

Vlotbouwen & Varen en blaaspijpschieten

Dit groepsuitje barst van de activiteiten. Zo gaan jullie bijvoorbeeld elandje hoppen, boogschieten en teamvlag maken. Ook blaaspijpschieten kan op het programma staan, evenals de onderdelen Evenwichtsproef en Vlotbouwen & Varen. Eén van de belangrijkste onderdelen is het maken van je eigen tent, dit doe je met behulp van bamboestokken en elastieken. Het mag duidelijk zijn dat dit uitje zorgt voor sfeer, snelheid en dynamiek. Een absolute aanrader voor vrienden, families en bedrijven. Grijp je kans en beleef een leuk groepsuitje met z’n allen.

 

Expeditie Robinson: geschikt voor iedereen

Bij Olivier Events houden we rekening met elke doelgroep. Daarom vinden we het altijd fijn om al bij de eerste contactmomenten informatie uit te wisselen over het doel van de activiteit en de samenstelling van jullie groep. Zo maken we Expeditie Robinson geschikt voor alle leeftijden en wensen. Van grappige familiedag tot serieuze teambuilding, het is allemaal mogelijk. Grote groepen kunnen er ook voor kiezen om een combinatie te doen met één van onze andere uitjes.

 

Gezellige afsluiter

Het roosteren van marshmallows vormt eventueel een gezellige afsluiter. Hiervoor kunnen we het vuur gebruiken dat tijdens de Grote Vuurproef als winnaar is gekozen. Bij dat vuur is het tijd om met elkaar te genieten van meer dan verdiend expeditie voedsel. Verstuur een aanvraag voor dit groepsuitje via het formulier hieronder of neem direct contact met ons op. We gaan vol enthousiasme voor jullie aan de slag.