Hier ben je:

Disc Golf

Disc Golf

Het geweldige buitenuitje Disc Golf bestaat uit een drietrapsraket met een introductie, professionele instructie (gooitechnieken frisbee) en natuurlijk het spel zelf: gooi je frisbee in de stalen manden met kettingen.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Disc Golf

Neem nu samen met je vrienden, familie of collega’s deel aan de Disc Golf-clinic van Olivier Events. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leren jullie op leuke wijze hoe je dit spel het beste kunt spelen. Verschillende gooitechnieken komen aan bod en jullie leren de frisbees kennen. Al snel merk je dat het beter gaat en na ongeveer een halfuur kan het spel dan echt beginnen. Doe direct je best voor een ‘ace’ (hole-in-one)!

 

Variant op het traditionele golf

Als je nog niet doorhad wat Disc Golf nou eigenlijk is, dan weet je het nu: het is een variant op het traditionele golf, maar dan met een frisbee in plaats van een balletje. Die frisbee probeer je in de Pole Hole te gooien, een stalen mand met kettingen. Als dit lukt, ga je door naar de volgende hole. Net als bij ‘gewoon golf’ geldt: degene die het parcours aflegt met zo weinig mogelijk pogingen, is de winnaar. Een leuk uitje voor alle leeftijden, geschikt voor elke groep.

 

Disc Golf: van thee naar tee

Jullie worden ontvangen op één van onze locaties met (bijvoorbeeld) koffie en thee. Het is ook mogelijk om dit uitje op je eigen locatie te spelen, dan komen we naar je toe met de gehele uitrusting. In beide gevallen zetten we een parcours uit met diverse holes. We verdelen de totale groep in meerdere teams. Bij elke hole start je vanaf de ‘tee’, het eerste werppunt. De spelers gooien om en om. Wie het verst gooit, mag daarna als eerste gooien. Bij je volgende worp blijf je met één voet staan op de plek waar de frisbee eerder landde. Jullie gaan door naar de volgende hole als iedereen de hole heeft gehaald. Elk individuele score wordt genoteerd.

 

Uitjes en evenementen op maat

Olivier Events pakt uit met uitjes en staat bekend om uitjes en evenementen op maat. Neem contact op of vul het onderstaande formulier in om Disc Golf aan te vragen.