Hier ben je:

De Alleskunner

De Alleskunner

De spektakel spelshow De Alleskunner biedt een spannende en vermakelijke afvalrace waarbij de deelnemers een serie ludieke spelopdrachten aangaan. De variatie in de huis-tuin-en-keuken-spellen zal onthullen wie ditmaal De Alleskunner is.

Informatie over dit uitje

22,- per persoon (vanaf 17 personen)
374,- per groep (tot en met 17 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
zeer professionele studio: hoogwaardige XXL spelshow
heel geschikt voor: kleine en grote groepen
locatie: op elke locatie, ook op een eigen locatie mogelijk.

Meer informatie over De Alleskunner

Er zijn superveel snelle spelrondes bij De Alleskunner, evenveel spellen als deelnemers. Als jullie met 20 gasten komen, zijn er dus ook 20 spellen. Elke ronde valt er één kandidaat af. Daarin scheelt het dat het prima is als je iets niet goed kunt. Een groot deel gaat sowieso door naar de volgende ronde, enkel degene die als laatste eindigt valt af. Zorg dat je in de race blijft! Speel je met een grote groep dan worden de eerste spelen in teams gespeeld. Het leuke aspect aan De Alleskunner is de krankzinnige beleving van allerlei gekke spellen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Weer eens wat anders dan één activiteit. Bij De Alleskunner heb je gigantisch veel afwisseling en is het leuk om te zien wat iedereen kan en hoe verschillend we zijn. Bovendien leidt de originele competitie tot hilarische taferelen.

 

Terugkomen kan!

Er is nog iets bijzonders aan de spelbeleving. Als je afgevallen bent is er nog hoop. We spelen namelijk altijd meerdere ‘terugkomronden’. Zo weten we zeker dat iedereen een eerlijke kans krijgt om De Alleskunner te worden. En het is natuurlijk wel zo leuk om in ieder geval regelmatig mee te spelen. Niemand zit dus lang te wachten, ook de afvallers niet. Wanneer we in teams spelen, bij meer dan 30 personen spelen we altijd minimaal de eerste 10 ronden allemaal.

 

Gedrevenheid, juichmomenten en saamhorigheid

Dankzij de hoeveelheid spellen zijn er veel juichmomenten, overwinningsemoties en adrenalinekicks. Als je al tien rondes overleefd hebt, neemt de gedrevenheid nog meer toe. Zou je dan toch De Alleskunner zijn? Tegelijkertijd ontstaat er saamhorigheid tussen de overgebleven deelnemers. We made it. Voorlopig wel ja… Toch is het geen ramp om af te vallen, er worden meerdere ‘terugkomrondes’ gespeeld waarbij de afvallers proberen zich weer terug te knokken.

 

De Alleskunner: wie overleeft de Stuiterballenregen, kaarsvuur en blinddoek-challenge

Jullie staan in de zaal zonder hulp. Wat gaat er gebeuren? De entertainer begint zijn verhaal: Er zijn (nog) 30 deelnemers en er zijn maar 29 stuiterballen. Huh, waar dan? Ineens regent het stuiterballen uit de lucht. Iemand zal zonder bal overblijven en afvallen. Bij een andere opdracht moeten jullie zo snel mogelijk op afstand kaarsvuur uitschieten met een waterpistool. Ook is er een challenge waarbij jullie geblinddoekt worden… Over alle andere opdrachten houden we de kaken stijf op elkaar. Ontdek het maar. Bij De Alleskunner van Olivier Events!

 

Wat krijg je?

  • Het uitje De Alleskunner
  • De materialen voor de spelshow
  • Presentatie door een enthousiaste entertainer en spelbegeleider
  • Grote geluidset, aangepast aan het aantal personen.
  • Lichtshow, aangepast aan het aantal personen.