Hier ben je:

Bruiloft Drive-in Show

Bruiloft Drive-in Show

Bij een geweldige trouwdag hoort een geweldig feest en dus mag de Bruiloft Drive-in Show van Olivier Events absoluut niet ontbreken. Goed geluid, een mooie lichtshow en een muzikale topsfeer.

Informatie over dit uitje

499,-
Tijdsduur: 240 minuten

 

Bijzonderheden
eventueel verzoekkaartjes op tafel
draadloze microfoon aanwezig
show geheel naar wens van het bruidspaar, persoonlijk gesprek vooraf

Meer informatie over Bruiloft Drive-in Show

Toeleven naar een buitengewoon bijzondere dag. Elkaar de liefde verklaren. Op zo’n dag is het heel prettig als alles goed geregeld is. Zo is het belangrijk dat de Bruiloft Drive-in Show professioneel én persoonlijk is. Olivier Events hanteert hoge kwaliteitsstandaarden en er is vooraf altijd een gesprek met het aanstaande bruidspaar. Zo weet je van tevoren dat het goed zit en dat is een fijn gevoel. Dit is alvast afgevinkt, laat de bruiloft maar komen!

 

Lichtshow en extra’s

Onze toppers van licht en geluid zetten de juiste apparatuur neer. De lichtshow kan extra veel rood bevatten, de kleur van de liefde. Ook hebben we een draadloze microfoon beschikbaar en kunnen we werken met verzoekkaartjes op tafel. De show is geheel naar wens van het bruidspaar. De dj is niet zomaar een dj, maar een ervaren entertainer die zich goed kan inleven. De Bruiloft Drive-in Show van Olivier Events brengt de gasten vol plezier naar de dansvloer.

 

Voordelen Bruiloft Drive-in Show

Trouwen is fantastisch en romantisch, maar het kán stress met zich meebrengen. Er is zoveel dat geregeld moet worden. Dankzij de Bruiloft Drive-in Show is de muzikale omlijsting in ieder geval voor elkaar. En dan ook nog eens een show van A-merk Olivier Events. Tel daarbij op dat we een relatief voordelig tarief hanteren, omdat we oprechte liefhebbers van het vak zijn en iedereen een goede show gunnen. We hebben er zin in om los te gaan en want we willen er net als jullie een feestje van te maken.

 

Liefde in de lucht

Het gaat gebeuren, twee mensen kiezen samen voor de liefde. Er hangt liefde in de lucht! Heerlijk. Het kan zomaar zo zijn dat die liefde leidt tot een romantische openingsdans op het favoriete liedje van het koppel. En wie weet zijn er nog meer momenten dat de zwoele muziek terrein wint van het feestgedruis. Dit alles overleggen we graag met jullie. Neem contact op, zodat we snel een afspraak kunnen inplannen.