Hier ben je:

Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival  

Pak het personeelsuitje groots aan met een bedrijfsfeest in festivalsfeer! Bij dit grandioze evenement krijgt jullie bedrijf een geheel eigen festival. Eén van de meest geboekte locaties hiervoor is tof: een natuurrijk gebied met privéstrand. Maar dit kan ook bij één van onze andere locaties of zelfs op jullie eigen locatie.

Informatie over dit uitje

Tijdsduur: in overleg

 

Bijzonderheden
prijs op aanvraag
heel geschikt voor: bedrijven
locatie: op één van onze locaties of op je eigen locatie (beide mogelijk).

Meer informatie over Bedrijfsfestival

Het is tijd voor een vrolijke noot. Even weg van de serieuze vergaderingen of andere werk gerelateerde verplichtingen. Ga gezellig naar het strand met z’n allen. En niet zomaar een strand, maar jullie eigen stekkie. Met een heus festival erbij voor alle collega’s. Olivier Beach presenteert het Bedrijfsfestival, een unieke kans op een buitengewoon origineel personeelsuitje. Uiteraard hoeft dit niet op het strand, dit is slechts een voorbeeld. Andere locaties die tot de mogelijkheden behoren is één van onze locaties aan het water zoals Partycentrum Strandheem, Partycentrum de Postwagen met een naastgelegen manege of Partycentrum Old Dutch, gelegen aan het spoor tussen Groningen en Leeuwarden. Tot slot kan het ook op jullie eigen locatie. We vertellen je graag hoe we dit aanpakken.

 

Bedrijfsfestival – Thema, foodstands en activiteiten

Jullie eigen bedrijfsfestival kan gekoppeld worden aan een thema. Kies (bijvoorbeeld) voor het Beach Festival, het Hippiefestival of het Westernfestival. Elk thema is bespreekbaar. Vervolgens kunnen we het festivalterrein voorzien van foodstands en verdere aankleding (bijpassende attributen, decorelementen). Ook stemmen we het activiteitenaanbod af op jullie bedrijf, de keuze voor het thema en het totaalplaatje. Dit wordt een onvergetelijke ervaring. Een positief en sfeervol personeelsfeest.

 

Organisatie door Olivier Events

Het bedrijfsfestival wordt georganiseerd door Olivier Events. Dit hoogwaardige uitjesbedrijf heeft vele jaren ervaring in grootschalige en toegankelijke bedrijfsfeesten. Als A-merk in groepsuitjes wordt de inzet van Olivier Events bijzonder gewaardeerd door bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. We pakken uit met uitjes en bieden vriendelijke en vakkundige entertainers op locatie. Kortom, alles goed geregeld.

 

Eigen activiteitenstrand

Olivier Events is een uniek uitjesbedrijf met een eigen activiteitenstrand in Strandheem. De locatie is centraal gelegen in Noord-Nederland, met Groningen en het Friese Heerenveen om de hoek. Ook vanuit de regio’s Leeuwarden en Dokkum is Olivier Beach vrij vlot te bereiken. In alle gevallen ben je misschien 20 tot hooguit 30 minuten onderweg (afhankelijk van de verkeersdrukte op dat moment). We hebben er zin in om jullie bedrijfsfestival te organiseren. Neem contact op om een offerte te bespreken.