Hier ben je:

Het Moorddiner

Het Moorddiner

Leuk en spannend uitje/diner: Het Moorddiner van Olivier Events. Wie heeft de moord gepleegd? Het kan een neef, een vriendin of je collega zijn. Misschien ben je zelf de moordenaar!

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 150 minuten

 

Bijzonderheden
Dit uitje presenteren wij op onze locaties; Old Dutch, De Leyen, Strandheem en ‘t Hof van Zuidlaren.
Het thema en de prijs voor het diner verschilt per locatie.

Meer informatie over Het Moorddiner

Of het nou om een personeelsfeestje of om een vriendenuitje gaat, een uitje met een diner is een aantrekkelijke combinatie. Zeker als dit naadloos in elkaar overloopt. Dat is het geval bij Het Moorddiner, waar er tussen de gangen door van alles gebeurt. Het begint al bij binnenkomst en het gaat door tot na het dessert. Er is een moord gepleegd en één van jullie heeft het gedaan. Maar wie? Het is jullie doel om de valsspeler te ontmaskeren.

 

Leuk en spannend

Het Moorddiner geeft een hele leuke wending aan het diner. Genoeg gespreksstof, want reken maar dat er al behoorlijk wat mensen verdacht worden. Die ene tante had een discutabele verklaring en het alibi van de baas deugde eigenlijk ook niet echt. Een gek idee dat iedereen de moordenaar kan zijn. Dat maakt het diner extra spannend. Bij binnenkomst krijgt iedereen een rol toebedeeld en hierbij krijgen je medespelers ook een kleding- en attributenpakket. Dit maakt het Moorddiner nog leuker.

 

Grappig en geniaal

Ergens is het heel grappig om te zien hoe je vrienden, collega’s of familieleden zich in allerlei bochten wringen om maar niet verdacht te zijn. Soms is dit rollenspel zelfs geniaal. Je ontdekt zomaar een vindingrijkheid bij iemand die je niet in eerste instantie had verwacht. Bij de verhoren bijvoorbeeld. De tussentijdse misdaadquiz is een prettige afwisseling waarin genialiteit ook goed van pas komt. Wat weet jij van de misdaad?

 

Het Moorddiner: van harte aanbevolen

Het Moorddiner van Olivier Events behoort tot de meest geboekte uitjes. De activiteit wordt van harte aanbevolen door de groepen die jullie al voor zijn gegaan. De onderlinge interactie, de verrassingen en het originele karakter geven met name de doorslag. Na het dessert raden jullie dan eindelijk wie het heeft gedaan. Of niet. Misschien zitten jullie er helemaal naast. Dan heeft de moordenaar gewonnen. Dat laten jullie toch niet gebeuren?