There is nothing to show here!
Slider with alias Groepsreizen not found.

Olivier Groepsreizen organiseert en faciliteert geweldige groepsreizen met mooie activiteiten. Dankzij de uitgebreide achtergrond in de events- en entertainmentbranche zet ons team vol in op vermaak, ontspanning en gezelligheid. Olivier staat voor leuke, laagdrempelige en toch ludieke groepsreizen.

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Bekijk ons veelzijdige aanbod groepsreizen. Je ziet al snel dat er heel wat mogelijk is. Kies de groepsreis van je voorkeuren en maak herinneringen voor het leven. Iedereen kan hier een eigen groepsreis boeken voor zijn of haar gezelschap. Dat wordt gaaf.

Uitgelicht

Populaire voorbeelden Olivier Groepsreizen

Groepsreis vrijgezellenfeestje
Qua vrijgezellenfeestjes zijn onze groepsreizen naar de Ardennen populair. Ga daar maar eens met z’n allen kajakken. Tussendoor kan een bosrijke portie paintball niet ontbreken. In zo’n setting is dat nog net even stoerder dan anders. Vervolgens gaan jullie op de quads rijden. Cool! Lekker actief. Daarna hebben jullie uiteraard een hapje een drankje verdiend.

Groepsreis bedrijfsuitje
Naast vrijgezellenfeestjes boeken (juist) ook bedrijven groepsreizen. Een voorbeeld is het populaire bedrijfsuitje naar het Duitse eiland Borkum. De treinreis, de boottrip en natuurlijk het eiland zelf zorgen voor heerlijke ‘vibes’. Het gevoel wordt nog beter met de activiteiten ter plekke. Dit is nou zo’n bedrijfsuitje waar collega’s steeds enthousiast over napraten, tot jaren erna.

Groepsreis vereniging
Verschillende verenigingen vormen de derde doelgroep die geheel vertrouwd is met Olivier Groepsreizen. Een sportvereniging uit Brabant reist bijvoorbeeld af naar Groningen voor een unieke overnachtingsvorm. Uiteraard komt dat slapen later wel. Eerst bieden we een feestelijk programma. Handelsverenigingen, Oranjeverenigingen en alle andere vormen zijn van harte welkom bij Olivier. We maken er een toptijd van.

Groepsreizen andere doelgroepen en gelegenheden
Door het toegankelijke karakter van Olivier Groepsreizen staan we zeker open voor andere doelgroepen en gelegenheden. Zo hebben we veel ervaring met hechte vriendengroepen en complete families. Soms spelen speciale jubilea een rol in de totstandkoming van een groepsreis. Wij denken graag mee en leveren maatwerk voor elke soort groep.