Calamiteitendekking

Hier ben je:

Uitjes voorzien van calamiteitendekking

De calamiteitendekking van Olivier Events voorkomt vervelende kosten bij annuleringen. Soms is het een wens om een reservering te annuleren door onverwachte gebeurtenissen. Het is fijn als dat gedekt is.

 

Slecht weer of trieste omstandigheden kunnen roet in het eten gooien. Indien je calamiteitendekking aan hebt, is dat geen probleem. Je kunt dan kosteloos annuleren. Als je geen dekking hebt, zoeken we alternatieven.

 

Dit zijn de voordelen van de calamiteitendekking:

  • Activiteit gratis annuleren bij slecht weer
  • Activiteit gratis annuleren bij een trieste gebeurtenis (ziekte, ongeval of overlijden)
  • Activiteit gratis annuleren bij andere, onverwachte gebeurtenissen met impact

Wat als ik de dekking ‘uit’ zet?
De dekking staat structureel aan, een prettig gevoel. Voor slechts 4% van het arrangementbedrag zijn de risico’s van het annuleren afgekocht. Het is mogelijk om de dekking (vermeld op de offerte) alsnog uit te zetten. Vanaf dat moment zijn er annuleringsrisico’s van toepassing:

 

  • 25% van het overeengekomen arrangementbedrag wordt in rekening gebracht bij een annulering binnen 60 tot 14 dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum.
  • 50% van het overeengekomen arrangementbedrag wordt in rekening gebracht bij een annulering binnen 14 tot 7 dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum.
  • 100% van het overeengekomen arrangementbedrag wordt in rekening gebracht bij een annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de reserveringsdatum.

 

 

Kortom: mét dekking is annuleren gratis, zonder dekking worden er kosten in rekening gebracht. Let op: er kan locatieafhankelijk gekozen worden voor een vervangende activiteit. Zo zou je indoor activiteiten kunnen kiezen als alternatief bij slecht weer. Vooral het aanbod van Studio Olivier (Proefkonijnen Deluxe, Wedden Dat Ik Het Kan?! en De Alleskunner) is populair bij groepen.