Hier ben je:

Texels Blond

Texels Blond

Biertopper Texels Blond biedt een zachte smaak met de juiste, aromatische accenten. Blond bier kan verrassend goed smaken, wanneer je voor de klasbakken in deze categorie kiest. Texels Blond bijvoorbeeld.

Informatie over dit bier

4,50 (0.3)

 

Eigenschappen
Brouwerij: Texelse Bierbrouwerij
Alcohol: 5.0%
Bierstijl: Blond
Categorie: Fris en Fruitig
Gisting: Bovengistend
EBC: Onbekend
IBU: 19

Meer informatie over Texels Blond

Texels Blond drink je bij Café Olivier, we hebben het op de tap als wisselbier. Wanneer je dit bestelt, heb je er gelijk fans bij. Het barpersoneel kan je goede smaak namelijk wel waarderen. Want reken maar dat je dan een goede smaak hebt. Met unieke hopsoorten en vernieuwende kruiden slaagt de bierbrouwerij in een frisse bierbenadering. Deze karaktervolle biersmaak is daarom van harte welkom in internationaal biercafé Olivier te Groningen.

 

Zeevenkel als aangename toevoeging

De speciale aroma’s en kruiden krijgen een extra boost door de aanvullende toevoeging van Zeevenkel. Dat beschermde plantje versterkt het bier nog verder. Dit is blond bier van de buitencategorie. Een Texelse toenadering die we met open armen ontvangen. Bier dat je lekker blijft drinken, licht van kleur en troebel. Texels Blond met zeevenkel als aangename toevoeging. Je treft het maar met zo’n smaakvol gebaar.

 

Texels Blond in Groningen

Je drinkt Texels Blond ook regelmatig in Groningen bij Café Olivier. Op de tap als wisselbier. Daarnaast kun je ander speciaalbier proberen van de Texelse bierbrouwerij. Zo hebben we Skuumkoppe vast op de tap. Al met al zit je hier goed voor een unieke Waddensmaak in Stad. Het pure product van Texel gewoon in het gezellige café aan de Mauritsdwarsstraat.

 

Café Olivier voor speciaalbier

Ons biercafé heeft een internationale insteek aangaande speciaalbier. Dat houdt in dat we bieren uit verschillende landen aanbieden. Maar we hechten ook heel veel waarde aan speciaalbier van eigen bodem. En dan selecteren we producten met natuurlijke grondstoffen, de lokale trots. In dat plaatje past de Texelse bierbrouwerij perfect. Met Texels Blond hebben we ze weer een heerlijk biertje afgeleverd. Met de liefde van de Wadden.