Hier ben je:

Swinckels’ Superior Pilsner

Swinckels’ Superior Pilsner

Een naam als Swinckels’ Superior Pilsner is op zichzelf veelzeggend. Hier draait het om een superieur pilsener. Dit bij kenners geliefde topbiertje is gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron.

Informatie over dit bier

3,50 (0.25)
2,90 (0.22)
6,50 (0.5)

 

Eigenschappen
Brouwerij: Royal Swinkels Family Brwers
Alcohol: 5,3%
Bierstijl: Pilsener
Categorie: Soepel en Subtiel
Gisting: Ondergistend
EBC: 12 (goud)
IBU: 25

Meer informatie over Swinckels’ Superior Pilsner

Met de naamgeving Swinckels’ Superior Pilsner maakt Royal Swinkels Family Brewers uit Noord-Brabant een statement. Je hebt namelijk allerlei gradaties om kwaliteitsbier te omschrijven. Bier kan prima, goed of zelfs super smaken. Maar superieur, dat is wel een heel ander level. En toch is dat de smaakbelevenis die Swinkels belooft. Dit door middel van verse ingrediënten van de hoogste klasse.

 

Vast op de tap bij Café Olivier

In Groningen gaan bierliefhebbers op bezoek bij internationaal biercafé Olivier. Café Olivier biedt diverse kwaliteitsbieren op de tap. Daarom hebben we ook Swinkels superieure pilsener vast op de tap. Kom bij ons langs en geniet van dit bier. Café Olivier verwelkomt zowel buurtbewoners van alle leeftijden als internationale studenten en landelijke bierliefhebbers. Al met al voelt iedereen zich welkom in dit leuke en laagdrempelige biercafé.

 

Swinckels’ Superior Pilsner en de Yakima-vallei

Voor Swinckels’ Superior Pilsner is familiebrouwerij Swinkels wereldwijd geïnspireerd. Met bijvoorbeeld een blend van cascade-hop uit de Yakima-vallei (VS) en polaris-hop uit Hallertau (Duitsland). Verder wordt het bier gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron. Ook gerstemout komt uit de eigen mouterij. Dit alles tezamen creëert een uitgesproken, verfijnde en frisse smaak. Een smaak die je superieur mag noemen: Swinckels’ Superior Pilsner.

 

Over Café Olivier

Sinds 2017 is Café Olivier een begrip aan de Mauritsdwarsstraat (29) te Groningen. De aantrekkingskracht van het biercafé zit in de toegankelijkheid en bierrijkheid. Allereerst drinken diverse doelgroepen hun biertjes met plezier bij Olivier. Ten tweede heeft Olivier meerdere bieren vast op de tap en zijn er bovendien wisselbieren. Daardoor komen bierliefhebbers vaak terug voor weer een nieuwe smaaksensatie.