Hier ben je:

Amstel Pilsener

Amstel Pilsener

Geniet van Amstel Pilsener bij Café Olivier Groningen. Wij hebben het gouden Amstel-bier – met licht bittere smaak – vast op de tap. Proef de uitstekende kwaliteit, bekend van hier tot wereldwijd!

Informatie over dit bier

2,50 (0.25)
2,30 (0.22)
4,60 (0.5)

 

Eigenschappen
Brouwerij: Amstel Bier
Alcohol: 5.0%
Bierstijl: Pilsener
Categorie: Soepel en Subtiel
Gisting: Ondergistend
EBC: 9 (goudgeel)
IBU: 21

Meer informatie over Amstel Pilsener

Amstel Pilsener wordt al sinds 1870 volmout gebrouwen. Het begon allereerst aan de Mauritskade te Amsterdam. De brouwerij heette toen nog Beiersch-Bierbrouwerij De Amstel. Inmiddels brouwt Heineken het bier met natuurlijke ingrediënten op verschillende locaties in Nederland. Het gaat hier om Zoeterwoude, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch) en Wijlre. Vervolgens komt het naar (onder meer) het mooie Groningen, naar Café Olivier.

 

Amstel-bier voor vrienden

Amstel Pilsener is het perfecte bier om te delen met vrienden. Het betreft immers helder, goudgeel bier met een volle, toegankelijke smaak. De stevige schuimkraag maakt deze pils compleet. Vandaar is en blijft Amstel-bier ongekend populair. Het bier staat onder andere voor vriendschap, gezelligheid en onvergetelijke ervaringen. Daar willen we met plezier op proosten.

 

Smaak Amstel

De smaak van Amstel omschrijven we als licht of lichtbitter. Het is een goudgeel bier, met een alcoholpercentage van 5%. Echt bier dus. De nasmaak is neutraal. Dankzij het vrij toegankelijke karakter valt Amstel-bier goed in de smaak bij een breed publiek. Daarom zit je altijd goed als je een rondje Amstel weggeeft in ons Feestcafé. Maar als Internationaal biercafé wijzen we ook graag naar de andere Bieren op onze bierkaart.

 

Amstel Pilsener bij Café Olivier

Café Olivier in Groningen heeft Amstel Pilsener standaard op tap. We heten je van harte welkom in het café. Olivier staat voor passie voor bier. Als biercafé tappen we internationale speciaalbieren en populaire bieren uit Nederland. Daarnaast hebben we meerdere wisselbieren op de tap. Om die reden loont het om regelmatig terug te komen. Elk seizoen heeft weer eigen topsmaken. Beleef het seizoen door een biertje bij Olivier te doen.