Hier ben je:

Ballenparcours

Ballenparcours

Bij Ballenparcours probeer je de bal in de lucht te begeleiden. Leg tussen startpunt en eindpunt een uitdagend parcours af. Opgelet, de bal mag niet uit de rails vallen onderweg.

Informatie over deze attractie

19,- voor een dag (afhalen en retourneren)
29,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 1,5 meter
hoogte: 0,5 meter

Meer informatie over Ballenparcours

Tijdens Ballenparcours draait alles om balans en snelheid. Dat belooft natuurlijk genoeg spanning, want ‘balans’ en ‘snelheid’ zijn potentiële tegenpolen. Toch dienen deelnemers die spanning op te zoeken, aangezien alleen de allersnelsten het evenement winnen. Maar opgepast: ze moeten helemaal opnieuw beginnen als de bal tussendoor uit de rails valt. En dat kost veel tijd. Oei, de bal begint flink te rollen, hoe loopt dit af?

 

Samenwerken belangrijk

Elke attractie heeft eigen kenmerken. Bij Ballenparcours is allereerst de samenwerking kenmerkend, vanwege de personen die de balans willen bewaren. Als één iemand te snel (of langzaam) reageert, kan de bal uit de rails vliegen. Die nachtmerrie dient altijd voorkomen te worden. De vloer is lava, voor de bal in ieder geval. Daarom horen jullie met z’n allen het klusje te klaren, stapje voor stapje. Tegelijkertijd zijn grotere stappen soms gewenst, als anderen een goede tijd neergezet hebben.

 

Attractie Ballenparcours huren

De attractie Ballenparcours huren kan eenvoudig via het formulier op deze pagina. Je kunt onder andere kiezen uit bezorgen of ophalen. Vervolgens kunnen deelnemers aan de slag met de bal en de speciale rails van aluminium. De attractie belooft hoe dan ook heel wat interactie, humor en tijdsdruk. Het is duidelijk welk team het beste kan samenwerken, wanneer alle pogingen zijn voltooid. Dat team wint ten eerste de eeuwige roem. En wie weet, ten tweede, een leuke prijs!

 

Aanvullende attracties huren

Het Ballenparcours wordt veel gebruikt als onderdeel van een zeskamp, maar ook voor sportdagen op scholen omdat samenwerking centraal staat. Bekijk ook eens de overige attracties van Attractieverhuur Olivier voor een volledig overzicht. Vaak huren mensen meerdere attracties, omdat dat verhoudingsgewijs nóg goedkoper is. Bovendien is het gewoon leuk om afwisseling te hebben en dat kan met onze attracties.

 

Wat krijg je?

  • Aluminium rails, per set van twee
  • Voetbal 1x