Hier ben je:

Voetbal Goal Opblaasbaar

Voetbal Goal Opblaasbaar

Met onze Voetbal Goal Opblaasbaar kun je penalty schieten en je skills trainen. Dit rood-witte-blauwe voetbaldoel is inzetbaar voor vele gelegenheden. De attractie heeft een vaste blower waardoor het doel altijd hard blijft. Met de bijgeleverde grondankers staat het doel erg stabiel.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Voetbal Goal Opblaasbaar

Met de Voetbal Goal Opblaasbaar is penalty schieten extra leuk. Scoor 50, 40, 30, 20 of 10 punten door in het juiste gat te schieten. De goal heeft de kleuren van de Nederlandse vlag, rood-wit-blauw. Door middel van de meegeleverde grondankers is het voetbaldoel stevig vast te zetten. Dit opblaasbare kussen heeft een blower van 1100 watt die standaard meegeleverd word net als een verlengkabel om de afstand naar het dichtstbijzijnde stopcontact te overbruggen.

 

Competitie is mogelijk, ook voor de fun

Dit is een populaire attractie bij sportverenigingen als afsluiting voor het seizoen, tijdens dorpsfeesten of voor scholen. Competitie is mogelijk door de punten bij elkaar op te tellen. Bijvoorbeeld door iedereen 3 of vijf keer te laten schieten. Deze attractie doet het ook goed voor de fun, dus schieten voor de lol. Voetbalclubs gebruiken het doel onder andere als extra trainingselement.

 

Voetbal Goal Opblaasbaar, eenvoudig zelf te vervoeren

De Voetbal Goal Opblaasbaar past vrijwel in elke personenauto, zo is zelf vervoeren harstikke makkelijk. De attractie staat snel en is ook goed zelf op te vouwen en weer terug te brengen. Uiteraard kunnen wij het voetbaldoel ook komen brengen en halen. Dan verzorgen we tevens de op- en afbouw op locatie. Zo hoef je nergens naar om te kijken en regelen wij verder alles. Dit is vooral een uitkomst wanneer er meerdere attracties gehuurd worden.

 

Meerdere attracties tegelijk huren, aantrekkelijke korting

Naast de Voetbal Goal Opblaasbaar hebben we nog veel meer attracties in onze spelverhuur. Zo hebben we bijvoorbeeld de Snelheidskooi met Radar (Penalty Schieten), Basketbal Game: Lose Your Balls en de Bungeerun Western. Voor de meer vergelijkbare kleinere voetbalattracties kun je denken aan Voetbal Sjoelen, Voetbal Flipper (horizontale schietschijf) en Midget Voetbal Golf. Bij het huren van meerdere attracties tegelijkertijd geven we aantrekkelijke korting.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 3x
  • Verlengkabel (haspel, verlengede stroomkabel)