Hier ben je:

Sumoworstelen voor Kinderen

Sumoworstelen voor Kinderen

Sumoworstelen voor kinderen bestaat uit een aangepaste sumomat en speciale sumopakken. Deze attractie/activiteit is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en tot 14 jaar. Attractie inclusief helmen en handschoenen.

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2,5 x 2,5 meter

Meer informatie over Sumoworstelen voor Kinderen

Laat kinderen leuk, veilig en grappig stoeien met ‘Sumoworstelen voor kinderen’. Allereerst bieden we een sumomat, die mat vormt het strijdperk. Ten tweede leveren we sumopakken voor kinderen, die zijn wat kleiner dan de volwassen varianten. Tot slot krijg je de helmen en handschoenen meegeleverd. Dit alles betreft dus een volledige set om sumoworstelen mogelijk te maken. Vanwege de populariteit raden we aan om de attractie al vroeg te reserveren.

 

Sumopakken met rode of blauwe band

Onze sumopakken voor kinderen hebben een rode of blauwe band. De kleur staat voor een team. Zo kun je de strijd breder trekken dan de individuen die tegenover elkaar staan. Maak er bijvoorbeeld een teamstrijd van. Per worstelend duo komt er dan een winnaar uit voor Team Rood of Team Blauw. Daarna, als iedereen geweest is, zal blijken welk team de meeste overwinningen heeft behaald. Daarnaast kun je altijd nog een persoonlijke winnaar aanwijzen die zelf het vaakst heeft gewonnen. Voorwaarde is dan wel dat iedereen meerdere keren (en even vaak) een potje geworsteld heeft.

 

Werkwijze Sumoworstelen voor kinderen

Sumoworstelen voor kinderen gaat als volgt. Twee kinderen nemen in sumopakken plaats in de binnenring van de sumomat. Vervolgens proberen ze elkaar op de buitenring te duwen. Iemand verliest als diegene 10 seconden of langer op de buitenring ligt. Uiteraard kun je ook afwijken van deze basis en eigen afspraken of regels toepassen.

 

Sumoworstelen voor kinderen, sumopakken huren

Huur de sumopakken en de rest van de benodigdheden via het reserveringsformulier van Attractieverhuur Olivier. We zien je reservering met veel plezier tegemoet. Dan kan de voorpret namelijk beginnen. Voor volwassenen hebben we ook meerdere sumopakken beschikbaar, zoals Sumoworstelen Sumo-Oranje, Japan Klassiek en Batman en Hulk. Op naar een vrolijk en fanatiek potje sumoworstelen voor kinderen.

 

Wat krijg je?

  • Sumomat voor Kinderen
  • Sumopakken Rode en Blauwe band
  • Helmen 2x en een paar handschoenen 2x