Hier ben je:

Sumoworstelen, sumopakken Batman en Hulk

Sumoworstelen, sumopakken Batman en Hulk

Sumoworstelen is simpelweg een hilarische activiteit. Daarom bevelen we het huren van sumopakken van harte aan. Vooral omdat wij Batman en Hulk in de aanbieding hebben. Vleermuis versus groene driftkop!

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 3 meter

Meer informatie over Sumoworstelen, sumopakken Batman en Hulk

Bij sumoworstelen krijgen jullie opvallende sumopakken. Daarmee begint de strijd op de geel-rode sumomat. Probeer allereerst in de rode cirkel te blijven. Worstel vervolgens zodanig dat je de ander uit die cirkel of gewoon omver krijgt. Hoe dan ook: laat je strijdkreet horen. En vecht voor wat je waard bent. Deze strijd gaat om de absolute eer, heldhaftigheid en legendes. Dus rekenen we op je volledige inzet. Zorg dat je als Batman of Hulk afrekent met je tegenspeler. Wie niet waagt, wie niet wint.

 

Batman en Hulk

Kruip in de huid van legendarische superhelden. Hoewel, Batman is eigenlijk meer een superslimme detective met wraakgevoelens en oosterse vechtkunsten. Terwijl Hulk in het groene gedaante wat dommer is, maar kan rekenen op brute kracht. Met wie je je ook associeert, je mag nog flink aan de bak. Maak jij het de ander lastig genoeg om tot overwinnaar gekroond te worden? Al met al schitteren jullie in de sumopakken als vormgevers van een heldenepos.

 

Sumopakken Marvel en DC

Stiekem staat er nog meer op het spel. Onder andere de stripboeken- en filmstrijd tussen Marvel en DC. Want de Hulk behoort tot het Marvel-merk. Batman daarentegen is het meest iconische figuur uit de DC-stal. Het zijn dus niet alleen twee verschillende helden, maar evengoed twee verschillende uitgevers. Met name in Amerika is dat soms best een dingetje. Alsof Ajax tegen Feyenoord speelt. Nog meer redenen voor de toeschouwers om een kant te kiezen. En om hun helden fanatiek aan te moedigen.

 

Sumoworstelen: attractie van Attractieverhuur Olivier

Sumoworstelen is een attractie van Attractieverhuur Olivier. Naast deze set hebben we nog meer sumopakken in ons assortiment zoals Sumoworstelen Sumo-Oranje en Sumoworstelen Japan Klassiek. Bekijk onze attracties in onze spelverhuur.

 

Wat krijg je?

  • Sumomat Geel-Rood
  • Sumopakken Batman en The Hulk
  • Helmen 2x en paar handschoenen 2x