Hier ben je:

Sumoworstelen Sumo-Oranje

Sumoworstelen Sumo-Oranje

Bij sumoworstelen Sumo-Oranje nemen twee ‘oranje’ sumoworstelaars plaats op de mat. Vervolgens begint de ludieke strijd. De winnaar is degene die de ander uit de witte ring weet te worstelen.

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 3 meter

Meer informatie over Sumoworstelen Sumo-Oranje

Sumoworstelen Sumo-Oranje is een attractie van Attractieverhuur Olivier. De attractie bestaat uit onder andere een sumomat en twee oranje sumopakken. Daarnaast leveren we twee helmen mee. Het gaat dus om een professionele, volledige set. Daardoor kun je sumoworstelen spelen zoals het bedoeld is. Grappig, maar vooral ook veilig en verantwoord dankzij de veiligheidsmat en -helmen. Deze attractie doet het uitstekend bij zowel particuliere als zakelijke evenementen, feesten en partijen.

 

Oranje boven

Wat de sumopakken betreft is het ‘oranje boven’, toch moet iemand aan een nederlaag geloven. Het spel begint allereerst door tegenover elkaar te staan op de rood-witte sumomat. Vervolgens wordt er een startsignaal afgegeven en gaan de deelnemers elkaar te lijf. Gelukkig is het in dit geval een geïmproviseerd lijf, waardoor iedereen ‘heel’ blijft. Tijdens deze hilarische worsteling zal uiteindelijk iemand buiten de ring vallen. De verliezer verlaat na volledige inzet eervol het aanlokkelijke strijdtoneel.

 

Sumoworstelen Sumo-Oranje huren

Sumopakken huren is populair en dat begrijpen we best. Ten eerste leveren ze komische beelden op. Ten tweede kun je er lekker mee dollen en stoeien zonder verwondingen. Bovendien fungeert deze attractie als een publiekstrekker op evenementen. De verleiding voelt groot om ook eens een poging te wagen. Al met al is het altijd een goed idee om Sumoworstelen Sumo-Oranje te huren. Wacht daarom niet langer en reserveer de attractie vandaag nog voor je gewenste huurdatum. Nu is het moment voor een vermakelijk potje sumoworstelen in oranje!

 

Leeuwen op de sumomat

De oranje kleurstelling verwijst naar Nederland en de bijbehorende associatie met een leeuw. Vandaar verwachten we dat jullie vechten als leeuwen op de sumomat. Worstel de ander de ring uit! Naast deze set heeft Attractieverhuur Olivier ook de sumopakken met een thema te huur, zoals Sumoworstelen met Batman en The Hulk en Sumoworstelen Japan Klassiek.

 

Wat krijg je?

  • Sumomat Rood-Wit
  • Sumopakken Oranje 2x
  • Helmen 2x