Hier ben je:

Sumoworstelen Japan Klassiek

Sumoworstelen Japan Klassiek

De attractie Sumoworstelen Japan Klassiek biedt een klassieke sumomat, Japanse sumopakken en nog twee helmen. Je kunt veilig en vermakelijk een stevig potje sumoworstelen door deze volledige set te huren.

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 3 meter

Meer informatie over Sumoworstelen Japan Klassiek

Attractieverhuur Olivier verhuurt Sumoworstelen Japan Klassiek inclusief de populaire, huidkleurige sumopakken van klassieke kwaliteit. Deze sumopakken geven deelnemers het gevoel dat ze ‘echte’ sumoworstelaars zijn. Daarom is de strijd al snel fanatiek, maar gelukkig ook verantwoord. Onder andere de sumopakken zelf bieden voldoende bescherming. Verder wordt de veiligheid vergroot door de helmen en de sumomat. Iedereen kan zich dus compleet inleven en uitleven!

 

Sumomat en regel sumoworstelen

De vierkante sumomat bevat een grote cirkel. De ene sumoworstelaar dient de andere sumoworstelaar uit cirkel te werken. Die ander verliest als deze deelnemer 10 seconden buiten de cirkel ligt. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot en zal diegene zich flink verweren. Dit tot groot vermaak van de bedreven supporters rondom de mat. Al met al zijn (speelse) strijd, vertier en hilariteit alom aanwezig bij Sumoworstelen Japan Klassiek.

 

Sumoworstelen Japan Klassiek huren

Kies een datum waarvoor je de sumopakken wilt reserveren. Vervolgens geniet je op de huurdag van een klassiek potje sumoworstelen. Overigens is het allereerst van belang om een paar keuzes te maken. Kies je bijvoorbeeld voor ‘zelf afhalen’ of laat je ons de attractie bezorgen? Wat betreft de op- en afbouw sta je voor een vergelijkbare keuze. Het antwoord op die vragen schuilt in de gemak behoefte. Wil je meer of minder gemak? Attractieverhuur Olivier staat hoe dan ook voor je klaar!

 

Ook andere sumopakken te huur

Oranje boven! Naast Sumoworstelen Japan Klassiek hebben we ook andere sumopakken en sumomatten te huur. Sumoworstelen Sumo-Oranje doet het goed, evenals de combinatie met de ludieke sumopakken Batman en Hulk. Voor kinderen hebben we een speciale editie: Sumoworstelen voor Kinderen beschikbaar, deze zijn ietsje kleiner maar net zo leuk. Stuk voor stuk heel leuke edities en varianten van de klassieke versie.

 

Wat krijg je?

  • Sumomat Traditioneel
  • Sumopakken huidkleurig Japan Klassiek 2x
  • Helmen 2x