Hier ben je:

Start-Finish Reclameboog

Start-Finish Reclameboog

De Start-Finish Reclameboog bevat maar liefst 6 afneembare banners. Hier is dus veel ruimte voor sponsoren of bedrijven om hun boodschappen te communiceren. De reclameboog geeft uitstraling aan elk evenement.

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
209,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
Op aanvraag (eigen banner incl. ontwerp)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 9 x 1 meter (binnenmaat 5,8 meter breed)
hoogte: 6 meter (doorrijhoogte 4,4 meter)
banners: 2 x 1 meter (4 stuks), 3 x 1 meter (2 stuks)

Meer informatie over Start-Finish Reclameboog

De opvallend rode Start-Finish Reclameboog van Attractieverhuur Olivier vormt een aanwinst voor je evenement. Allereerst door dat opvallende karakter. Ten tweede door de sponsoringsmogelijkheden. Aan beide kanten van de boog is ruimte voor drie banners. Dus het totale aantal mogelijke banners bedraagt zes stuks. Zodat je genoeg ruimte hebt om jezelf of anderen goed te tonen.

 

Voor diverse doeleinden

Vanwege de afneembare banners kun je de boog inzetten voor verschillende doeleinde en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een sportevenement, een open dag of een bedrijfsjubileum. Ook voor verenigingen, winkelcentra en feestjes kan de Start-Finish Reclameboog een verrijking zijn. Sowieso steelt zo’n boog de show. Bovendien is de boog uitstekend geschikt als achtergronddecor bij foto’s, huldigingen en dergelijke. Wij staan in de startblokken om deze reclameboog te verhuren.

 

Start-Finish en andere opties

Meestal wordt de boog gehuurd als Start-Finish bij sportgelegenheden. Tegelijkertijd zie je steeds vaker andere toepassingen. De boog wordt namelijk gebruikt als ingang of uitgang, onder andere bij tijdelijke drive-ins. Daarnaast is de reclameboog een populaire toepassing bij winkelopeningen, wegenopeningen en andere openingshandelingen. Verder krijgen feesten en partijen extra uitstraling dankzij een boog met eigen uitingen.

 

Start-Finish Reclameboog huren

Huur deze prachtboog bij Attractieverhuur Olivier. We leveren een haspel mee. Ook krijg je blowers (luchtpompen) om de boog op te blazen. De Start-Finish Reclameboog brengen we indien gewenst bij je op locatie. Overigens verzorgen wij voor enkele tientjes de op- en afbouw. Dan hoef je helemaal niets meer zelf te doen. Laat ons weten wanneer dit je voorkeur heeft, want het is wel zo makkelijk.

 

Attractieverhuur Olivier

Met talloze attracties is Attractieverhuur Olivier het aangewezen adres voor feesten, partijen en evenementen. Bekijk alle attracties en beleef een topdag.

 

Wat krijg je?

  • De reclameboog met Start of Finish
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Eventueel eigen reclame