Hier ben je:

Kickbike Sport & City Step

Kickbike Sport & City Step

Met de Kickbike Sport & City Step toer je sportief of ontspannen door de omgeving. In beide gevallen heb je een mooi voertuig tot je beschikking. Deze step stept heerlijk.

Informatie over deze attractie

19,00 voor een dag (afhalen en retourneren)
29,00 voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 2 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Kickbike Sport & City Step

Onze Kickbike Sport & City Step is onder andere te huur voor een sportief uitje. Ook voor citytours, incentives en bedrijfsfeesten is de step uitstekend geschikt. Daarnaast zien we dat veel verenigingen enthousiast zijn over het voertuig. Eigenlijk is het voor iedereen leuk om de omgeving te verkennen op zo’n moderne step. De Kickbike is niet voor niets de koning onder de steps. Daarom bevelen we een rondrit op dit voertuig van harte aan.

 

Leuk en gezond, veel voordelen

In de stad zijn er wandelgebieden waar fietsen verboden zijn. De Kickbike daarentegen is gewoon toegestaan daar. Omdat je de status ‘voetganger’ draagt, kun je sneller door de stad steppen. Evengoed is de Kickbike leuk en gezond. Meerdere spiergroepen komen in actie, terwijl steppen beter is voor je knieën dan bijvoorbeeld hardlopen. Zelfs fietsen vraagt meer belasting van je knieën dan steppen. Verder kan iedereen deze sportstep goed gebruiken. Ook als je een hoger lichaamsgewicht hebt.

 

Kickbike Sport & City Step: goede training voor de billen

Tegenwoordig is het een trend om je billen te trainen. Grote(re) billen zijn nu populairder dan ooit in trainingsschema’s. Overweeg het huren van deze step uit onze spelverhuur, voordat je de sportschool instapt. Een rondje rijden op de sportstep bevordert de spieropbouw van je achterwerk. Oftewel, het is goed voor je ‘booty goals’. Step naar voren, zwiep je achterwerk naar achteren en geniet. De Kickbike Sport & City Step is dus helemaal hip. Je kunt lekker ontspannen op zo’n ding. Enerzijds als je door het bos beweegt, anderzijds juist in de grote stad.

 

Op locatie geleverd

Het is mogelijk de Kickbikes zelf op te halen en retour te brengen, maar Attractieverhuur Olivier levert de Kickbikes net als onze andere attracties ook bij je op locatie. Met onze vrachtwagen of door één van onze andere grote vervoersmiddelen is het mogelijk om grote partijen steps op elke gewenste locatie in Nederland te leveren. Vul ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Wat krijg je?

  • Kickbike naar keuze