Hier ben je:

Interactive Play System Game Table

Interactive Play System Game Table

De Interactive Play System Game Table is een vermakelijke, interactieve tafel met uitdagende, lichtgevende drukknoppen. Deelnemers strijden tegen elkaar door op tijd op de spots te drukken. Inclusief een scorebord.

 

Informatie over deze attractie

129,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,3 x 2,6 meter
hoogte: 0,8 meter

Meer informatie over Interactive Play System Game Table

Je reactiesnelheid wordt flink getest met het de snelle Interactive Play System Game Table uit ons spelverhuur. Deze vrijwel volledig opblaasbare speltafel bevat zogenoemde spots die draadloos connected zijn met het scorebord. De drukknoppen geven in willekeurige volgorde licht in een bepaalde kleur. Zorg dat je er snel bij bent wanneer dat gebeurt en druk raak. Hoppa, een punt!

 

Modern Interactive Play System

De Game Table is dus een ‘IPS’, een Interactive Play System. Die term staat voor een moderne combinatie van spel, licht en soms geluid. In dit geval spreken we van een ‘HIT edition’. Raak (hit) een knop als die licht geeft. De Game Table heeft evengoed diverse geluidseffecten. Dit interactieve systeem is compleet draadloos. Een radioverbinding maakt de connectie tussen het scorebord en de spots. Al met al gaat het om een handige attractie tijdens een evenement, aangezien draden of blowers niet in de weg staan.

 

Game Table voor feestjes, bedrijfsuitjes en evenementen

De draadloze Game Table laat zich recenseren als een ideale attractie voor feestjes, bedrijfsuitjes en evenementen. Om die reden verhuurt Attractieverhuur Olivier de speltafel veelvuldig. Zorg dat je er op tijd bij bent als je interesse hebt voor een huurtermijn. Vooral de uitnodigende werking (de tafel lokt en lonkt) wordt genoemd en geroemd als pluspunt. Attractieverhuur Olivier levert het complete kussen, de Interactive Play System basisset in een handige koffer (met oplader), en de luchtpomp voor de tafel. De tafel wordt opgeblazen met een luchtpomp en is luchtdicht waardoor deze geen blower heeft, ideaal!

 

IPS en Attractieverhuur Olivier

Attracties als een IPS zijn tekenend voor het kleurrijke en interactieve aanbod van Attractieverhuur Olivier. We spelen graag met luchtkussens, licht en geluid. Daarbij spelen we ook graag in op zintuigen en beleving. Bekijk eens ons totale aanbod aan attracties en laat je verrassen. We kunnen een feestje of een compleet evenement voorzien van alle gewenste attracties.