Hier ben je:

Basketbal Opblaasbaar

Basketbal Opblaasbaar

‘Basketbal Opblaasbaar’ is een basketbal-luchtkussen van Attractieverhuur Olivier, inclusief 9 basketballen. Het luchtkussen bevat drie baskets met langwerpige opvangnetten. Wie lukt het om de meeste ballen precies raak te werpen?

Informatie over deze attractie

119,- voor een dag (afhalen en retourneren)
159,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 3 meter
hoogte: 5 meter

Meer informatie over Basketbal Opblaasbaar

Bij Basketbal Opblaasbaar nemen deelnemers het tegen elkaar op. Binnen een bepaald tijdslimiet dienen ze zoveel mogelijk ballen raak te werpen. Let op, het gaat hier dan wel om de eigen basket. Anders help je een tegenstander in het zadel. Naast de spelmodus tijdslimiet kan er gekozen worden voor een spelmodus met afstand. Bijvoorbeeld wie als eerste van een bepaalde afstand 3 ballen raak gooit. Het luchtkussen is heel populair.

 

Basketbal-luchtkussen huren

Ons basketbal-luchtkussen is te huren voor diverse gelegenheden en evenementen. Je ontvangt een volledige set. Allereerst krijg je het luchtkussen zelf, daarnaast leveren we grondankers en luchtpompen mee. Ook zit er een onderkleed bij, ter bescherming van het toestel. Tot slot wordt alles gecompleteerd door een verlengkabel en de 9 basketballen. Vanwege de volledigheid zijn gemak en veiligheid gegarandeerd.

 

Basketbal Opblaasbaar: op- en afbouw uitbesteden

De attractie Basketbal Opblaasbaar op- en afbouwen kost altijd wel wat tijd. Niet iedereen zit daar gelijk op te wachten. Daarom kun je bij ons de op- en afbouw van de attractie uitbesteden. Wanneer dat jouw keuze is, bouwen wij de boel op. En we breken dus ook weer alles af, dat scheelt jou tijd. Laat ons vooraf weten als je gebruik wilt maken van deze dienst. Overigens kun je evengoed kiezen voor (enkel) een bezorgservice. In beide gevallen heten we je van harte welkom als klant van Attractieverhuur Olivier. Op naar een mooie samenwerking!

 

Wereld aan attractieplezier

Attractieverhuur Olivier staat voor een wereld aan attractieplezier. Bekijk om die reden alle attracties van ons aanbod en ga voor combinatievoordeel. Zo hebben we bijvoorbeeld nog twee basketbal attracties in ons assortiment: Basketbal Game: Lose your Balls en de Mega Basketbalgame. De kortingen lopen namelijk op wanneer je attracties combineert. Veel plezier!

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Basketbal 9x