Hier ben je:

Decorwand Strand

Decorwand Strand

De Decorwand Strand fungeert als een sfeervolle en thematische achtergrond voor speciale gelegenheden of evenementen. Deze decorwand met het onderwerp ‘strand’ huur je al voor enkele tientjes bij Attractieverhuur Olivier.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,65 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 6 x 0,1 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Decorwand Strand

Met de Decorwand Strand haal je zomerse sferen in huis. Vervolgens doet het geheel zelfs wat tropisch aan, door de schilderingen van de palmbomen. Een zeester, strandparasol en strandbal vullen het zwoele plaatje aan. Verder zien we nog een vrouw en een man genieten van de zon en een literair hoogstandje. Het decor is maar liefst 2,5 meter hoog. Daardoor steekt de themawand boven alle aanwezigen uit. Bovendien zorgt de breedte van 6 meter voor een rijke vulling van het beeld.

 

Waarom een decorwand huren

Soms zijn er (thema)feestjes, partijen of evenementen waarbij de zaal of ruimte niet goed aansluit. Dat kan ten koste gaan van de beleving omtrent het onderwerp, product of de dienst. Daarom verhuurt Attractieverhuur Olivier decorwanden die dit probleem direct oplossen. Met de Decorwand Strand creëer je bijvoorbeeld een mooie vakantiebeleving. Dat kan onder andere van pas komen bij beurzen of gelegenheden waar vakantie centraal staat. Daarnaast geeft het veel meer sfeer dan een kale, zielloze muur.

 

Decorwand Strand huren

Je kunt de Decorwand Strand huren bij Attractieverhuur Olivier voor enkele tientjes. Het gaat hier echt om een complete decorwand, die een grote lege muur kan verhullen. Deze wand bestaat overigens uit 6 delen die je gemakkelijk bij elkaar schuift. Optioneel kun je ons de op- en afbouw laten verzorgen tegen een lichte meerprijs. Ook hebben we een breng- en haalservice beschikbaar. Uiteraard is het toegestaan om vervoer en opbouw van de attractie zelf te verzorgen, houdt er dan wel rekening mee dat de panelen (bijna) 2,50 meter lang zijn.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier komt voort uit de evenementenbranche. Om die reden voelen we goed aan wat evenementenorganisatoren wensen en kunnen we altijd meedenken. Ons bedrijf helpt zowel particulieren als bedrijven aan professionele, kwalitatieve en plezierige attracties en decors.

 

Wat krijg je?

  • Complete decorwand bestaande uit 6 delen