Hier ben je:

Ranja Olifant

Ranja Olifant

De uitnodigende Ranja Olifant maakt feestelijke en kindvriendelijke zelfbediening mogelijk voor het inschenken van ranja. Zo hoef je niet mensen in te zetten die het drinken verzorgen voor de kinderen.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Ranja Olifant

Onze Ranja Olifant is ideaal voor evenementen, feesten en partijen met veel kinderen. Terwijl de kinderen aan het ravotten zijn, beginnen ze langzamerhand dorst te krijgen. Je kunt een compleet kraampje inrichten waarbij drinken wordt ingeschonken, maar het kan ook simpeler. Neem nu deze olifant, die een natuurlijke aantrekkingskracht heeft op de kids. Dankzij dit aardige dier kunnen aanwezige ouders, oppassers en/of de kinderen zélf de ranja tappen.

 

Werkwijze vrolijke limonademachine

‘Gemak’ is allereerst een bekende voorwaarde voor gebruikers om een apparaat te gebruiken. Ten tweede speelt de uitstraling mee. Beide factoren zijn gewoon dik in orde bij de vrolijke Zelfbedienings-Olifant. Je zet ‘m bijvoorbeeld aan met een grote, rode knop. Zo simpel is het! En dat het geen gewone tapautomaat is, maar een ‘olifant’, maakt het extra leuk. Bovendien komt de ranja uit de slurf! Dat is nog eens bijzonder. Al met al kan iedereen uit de voeten met deze vermakelijke limonademachine.

 

Ranja Olifant huren

Attractieverhuur Olivier verhuurt deze limonademachine uit ons funfood en partyverhuur assortiment voor een laag huurbedrag. Daarnaast is er een jerrycan (voor het vullen) inbegrepen, zodat je alles compleet hebt. Onze attractiespecialisten kunnen optioneel de attractie komen brengen en ophalen. Zélf afhalen en retourneren is ook mogelijk. Verder bieden we een op- en afbouwservice tegen een zachte meerprijs. Reserveer de Ranja Olifant vandaag nog, want er zijn meer kapers op de kust.

 

Aanvullende attracties

De Ranja Olifant heeft wel (een beetje) stroom nodig om de olifant op te blazen en het systeem te laten werken. Uiteraard heeft Attractieverhuur Olivier meer in de aanbieding dan deze vrolijke limonademachine. Onder andere de springkussens en stormbanen zijn populair, evenals de sportattracties en voetbalattracties. Tot slot zijn de zeskampattracties, Oud-Hollandse Spelen en Interactive Play Systems geliefd om te huren.

 

Wat krijg je?

  • Complete Ranja Olifant
  • Jerrycan voor het vullen met drinken