Het is weer tijd voor leuke uitjes! We bieden meerdere activiteiten aan tot 30 personen per activiteit. Alle uitjes die we verzorgen zijn  coronaproof. Bel ons meteen voor een reservering.

 

Uitjes, biercafé/ eetcafé en limousine

Bekijk hier de uitjes, elk uitje is direct online te boeken. Bij de activiteit houden we rekening met richtlijnen. Ons internationale biercafé is sinds 1 juni ook een eetcafé, waar je goed en goedkoop kunt eten. De limousine rijdt weer vanaf 1 juli. We raden je altijd aan om te reserveren, aangezien de belanstelling groot is na de coronasluiting.

 

Gezond en schoon, hoogste hygiënelevel

Ontvangt en betaling gebeuren contactloos: we schudden geen handen en we betalen per pin. Medewerkers, passagiers en gasten zijn minstens 14 dagen gezond en klachtenvrij. Dit geldt ook voor hun huisgenoten. We maken er een gezellige dag van met vermakelijke activiteiten.

Wat betreft de limousine werkt het als volgt: de limousine wordt vóór en na elke rit gedesinfecteerd. Dankzij de lengte van de limousine is het mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren tussen de passagiers (wanneer ze uit diverse huishoudens komen).

Bij al onze bedrijvigheden geldt het hoogste hygiënelevel. Overal zijn desinfectiemogelijkheden. We vragen gasten om vaak handen te wassen en richtlijnen te volgen. Onze toiletten zijn standaard voorzien van foamzeep en papieren haddoekjes.

 

Tips voor uitjes Noord-Nederland

Van de vrolijke Family Games tot het avontuurlijke ‘Archery Tag’ (mix van paintball en boogschieten!), we hebben allerlei tips voor uitjes in Noord-Nederland. Beleef het strandgevoel met The Beach Games van Olivier Events, kies voor Ik Hou Van Holland of sluit je aan bij de Maffia van het Noorden. Ook leuk: discgolf of een treindropping.

Andere aanbevolen activiteiten:

* Gezellige Geitentocht met GPS
* GPS Huifkar Dropping
* The Blacklist Citygame

Als A-merk uitjesbedrijf staan we voor je klaar. Sla je slag en neem contact op.

Bekijk hieronder te tijdlijn van de maatregelen en de gevolgen voor gepland(e) uitjes, cafébezoek en partyvervoer.