Olivier Events: groen licht voor alle coronaproof groepsuitjes

Ook met de meest recente coronamaatregelen zijn we prima in staat om (kleine) groepen een topdag te bezorgen. Juist in coronatijd dienen de coronaproof groepsuitjes als leuke en positieve afleiding. We bieden veel activiteiten aan tot 30 (binnen) of 50 (buiten) personen per activiteit.

Bekijk hier de uitjes. Elk uitje is direct online te boeken. Bij alle activiteiten houden we rekening met de richtlijnen en eisen. Van de vrolijke Family Games tot het avontuurlijke ‘Archery Tag’ (mix van paintball en boogschieten!), we hebben allerlei tips voor coronaproof uitjes in Noord-Nederland.

 

Top 10 coronaproof uitjes

10. Ik Hou Van Kerst • Supergezellige kerstvariant van Ik Hou Van Holland vol muziek en vrolijkheid.
9. Crazy Bingo • De leukste en gekste vorm van Bingo, beleef een crazy middag of avond met humor.
8. Limousine Dropping • Verras iedereen met een stijlvolle limousinerit die uitmondt in een dropping.
7. Jongens tegen de Meisjes • Of je nou vrouw, man of neutraal bent: zorg dat je vooroordelen kent!
6. Archery Tag • Reken maar dat je wel wat op afstand wilt blijven bij het boogschieten op elkaar.
5. Ik Hou Van Holland • Kaaskoppen opgelet, hier begint de dolle pret. Met Hollandse Hits en meer.
4. Family Games • Op veilige afstand familiespelletjes doen, het kan gerust bij Olivier Events.
3. Kickbike Puzzeltocht • Mooie steptocht door de omgeving, zeker eens uitproberen bij mooi weer.
2. Bubbelvoetbal • Blijf letterlijk en figuurlijk binnen je eigen bubbel! Dat zit bij ons wel goed.
1. Studio Olivier: Fundome • Indoor spelletjeshal (aanrader), speciaal gebouwd voor in coronatijd!

 

Algemeen: gezond en schoon, hoogste hygiënelevel

Wij continueren het hoogstaande hygiënebeleid. Daarin geldt het hoogste hygiënelevel. Overal zijn desinfectiemogelijkheden, onze limousine en spelmaterialen worden eveneens gedesinfecteerd. Medewerkers, cafégasten en passagiers ontsmetten hun handen en volgen de richtlijnen. Iedereen is minstens 10 dagen gezond en klachtenvrij. Dat geldt ook voor huisgenoten. Zo blijven we gezond.

 

Café Olivier: blijft open tot 22.00 uur, gasten tot 21.00 uur naar binnen.

We leggen nog meer de nadruk op ons eetcafé. We blijven volgens richtlijnen geopend tot 22.00 uur (dinsdag tot en met zaterdag, soms zondag bij speciale gelegenheden). De laatste gasten kunnen tot 21.00 uur naar binnen. Kom vaker langs, als eetcafé preesenten we wekelijks een nieuw menu!

Café Olivier staat bekend om grote porties en voordelige prijzen. We hebben drie megaklappers qua aanbiedingen. Het gaat om de hoofdgerechten Wienerschnitzel, de Kipsaté Specialiteit en de Fish & Chips. Elk hoofdgerecht kost in combinatie met 3 consumpties maar 17,50 per persoon. Koopje!

Vanwege de beperkte plekken (maximaal 30 personen) adviseren we vooraf te reserveren. Sowieso geldt er ter plekke een registratieplicht. Zo kunnen we later contact met je opnemen, mocht dit eventueel nodig zijn. Ons eetcafé heeft er zin in om jullie te verwennen met smaakvolle gerechten.

 

Partyvervoer Olivier: roze limousine nog steeds beschikbaar

Maak kennis met ‘The Pink Lady’, uitblinker in stijlvol partyvervoer. Deze roze limousine is nog steeds beschikbaar. Er geldt enkel een mondkapjesplicht voor de chauffeur en de passagiers. Beleef een stoere rondrit met dit topvoertuig. De opvallende limousine is ook te boeken i.c.m. een dropping.