Ben je op zoek naar de perfecte manier om je feest of evenement in Groningen naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan eens om een attractie te huren. Wij zijn gespecialiseerd in attractieverhuur en bieden een indrukwekkende selectie van meer dan 150 attracties die je feest of evenement onvergetelijk zullen maken.

Waarom is het interessant om een attractie te huren voor mijn feest of evenement?

Het huren van een attractie voegt een extra dimensie toe aan je feest of evenement. Het trekt de aandacht van je gasten, zorgt voor entertainment en creëert een sfeer van plezier en opwinding. Of je nu een feest of evenement voor kinderen of volwassenen, een attractie maakt je feest of evenement onvergetelijk.

Voor welke feesten en evenementen kan ik een attractie huren?

Wij begrijpen dat evenementen in allerlei vormen en maten komen. Daarom hebben we attracties voor vrijwel elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, schoolfeest, of een ander soort bijeenkomst organiseert, wij hebben de perfecte attractie voor jou. Van kleurrijke springkussens tot uitdagende stormbanen en spannende rodeostieren, onze attracties passen bij verschillende leeftijdsgroepen en interesses.

Top attracties in Groningen

Ontdek hieronder de populairste attracties die onze klanten in Groningen hebben gehuurd.

Hoe veilig zijn de attracties?

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze attracties worden regelmatig geïnspecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast zorgen we voor de opbouw en afbouw van de attracties. We bieden ook begeleiding en instructies om ervoor te zorgen dat je evenement veilig en zonder problemen verloopt.

Wat het kost het huren van een attractie in Groningen?

Wij streven ernaar om attracties betaalbaar te maken voor iedereen. Onze prijzen variëren afhankelijk van het type attractie dat je kiest en de duur van de huur. Zo huur je bij ons springkussens vanaf 89 euro per dag en stormbanen vanaf 179 euro per dag. Wil je een rodeostier voor je evenement? Deze huur je al vanaf 479 euro per dag.

Hoe werkt het huren van een attractie huren in Groningen?

Het huren van een attractie bij ons is eenvoudig. Vul op de pagina van de attractie het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor bevestiging en verdere details. Als je wilt dat de attractie wordt bezorgd, komen we op de afgesproken dag langs en kunnen we zelfs helpen bij het opzetten ervan. Na afloop van het evenement halen we de attractie weer op. Je kunt er ook voor kiezen om de attractie zelf op te halen in Tolbert (Groningen) en deze later weer terug te brengen.