Waarom is het leuk om een attractie te huren voor een feest of evenement?

Een attractie huren voegt een extra vleugje van plezier en opwinding toe aan elk feest of evenement. Het zorgt voor vermaak voor jong en oud, en het creëert onvergetelijke herinneringen. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een bedrijfsevenement, een bruiloft, of een buurtbijeenkomst, attracties zijn de perfecte aanvulling. Ze trekken de aandacht van de gasten en zorgen voor een positieve sfeer.

Voor wat voor soort feest of evenement is een attractie geschikt?

Attracties zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, de afgelopen jaren hebben we onze attracties verhuurd aan de onderstaande feesten en evenementen:

 

Populaire attracties in Friesland

Bij ons heb je een keuze uit meer dan 150 attracties. Om het makkelijker voor je te maken hebben we de populairste attracties in Friesland voor jou op een rijtje gezet.

Hoe is de veiligheid van de attracties?

Wij vinden veiligheid zeer belangrijk. Al onze attracties worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren. Bovendien worden al onze medewerkers getraind in veiligheidsprocedures. We zorgen ervoor dat de attracties veilig wordt opgezet en afgebroken, en we verstrekken gedetailleerde instructies aan de huurders. Jouw veiligheid en die van je gasten zijn onze topprioriteit.

Wat zijn de prijzen voor attractieverhuur in Friesland?

De prijzen voor attractieverhuur variëren afhankelijk van het type attractie, de duur van de huur en of je ervoor kiest om de attractie te laten bezorgen en opzetten. Om een indruk te geven begint het huren van een springkussen vanaf 89 euro per dag, een Sarah pop vanaf 39 euro per dag en Oud Hollandse spellen vanaf 9 euro per dag. Bij iedere attractie worden de prijzen getoond.

Hoe kan ik een attractie huren in Friesland?

Het huren van een attractie werkt heel makkelijk. Vul op de pagina van de attractie het contactformulier volledig in, inclusief de details van je evenement en je specifieke wensen. Wij nemen vervolgens snel contact met je op voor bevestiging en om eventuele details te bespreken. Als je wilt dat de attractie wordt bezorgd, komen we op de afgesproken dag naar je locatie en kunnen we deze eventueel voor je opzetten. Na afloop van het evenement halen we de attractie weer op. Als je liever hebt dat je de attractie zelf ophaalt en terugbrengt, kun je dat ook regelen bij ons ophaalpunt in Tolbert (Groningen).