Ben je op zoek naar een leuke en opvallende toevoeging voor je feest of evenement in Drenthe? Zoek niet verder! Bij Olivier zijn we gespecialiseerd in attractieverhuur en bieden we een uitgebreide selectie van meer dan 150 attracties om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken.

Waarom een attractie huren voor mijn feest of evenement?

Het huren van een attractie voegt een element van plezier, spanning en entertainment toe aan elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement, een buurtfeest of een bruiloft, onze attracties zorgen voor een unieke en leuke ervaring voor jou en je gasten. Het creëert een gezellige sfeer en biedt de mogelijkheid voor mensen van alle leeftijden om samen te genieten.

Voor welke feesten en evenementen kan ik een attractie huren?

Het is belangrijk dat elk evenement uniek is. Daarom hebben we attracties die geschikt zijn voor allerlei soorten gelegenheden. Of je nu een kinderfeestje, een bedrijfsuitje, een schoolfeest of een familiebijeenkomst organiseert, wij hebben de perfecte attractie voor jou. Onze attracties zijn flexibel en aanpasbaar, zodat ze bij elke gelegenheid passen.

De meest gekozen attracties in Drenthe

We hebben voor jou de meest gekozen attracties in Drenthe op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig een keuze kunt maken als je een feest of evenement in Drenthe organiseert.

Zijn de attracties veilig?

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Onze attracties worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze professionele medewerkers zorgen voor een veilige installatie en begeleiding tijdens je evenement. We nemen veiligheid serieus, zodat jij met een gerust hart van de attracties kunt genieten.

Hoeveel kost het om een attractie te huren?

De kosten voor het huren van een attractie variëren afhankelijk van het type attractie, de duur van de verhuur en eventuele extra diensten zoals bezorging en installatie. Om je een beeld te geven, huur je al een rodeostier vanaf 479 euro, zeskamp spellen vanaf 12,50 euro en springkussens vanaf 89 euro. Specifieke prijzen vind je op de de pagina van de attracties.

Wat moet ik doen als ik een attractie bij jullie wil huren?

Het is heel simpel om bij ons een attractie te huren. Vul op de pagina van de attractie het contactformulier volledig in en geef ons alle benodigde informatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en eventuele details te bespreken. Als je wilt dat de attractie wordt bezorgd en opgezet, zullen onze professionele medewerkers ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Je kunt de attractie ook zelf afhalen en retourneren bij onze locatie in Tolbert (Groningen).