We handhaven contactloos ontvangst (geen handen schudden) en betalen (per pin). Het kabinet geeft verder (onder meer) aan dat alle evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast. Ook moeten mensen sociaal contact vermijden en thuisblijven bij verkoudheid of andere symptomen. Uiteraard volgen wij alle adviezen op. Deze maatregelen hebben deels gevolgen voor gepland(e) uitjes, cafébezoek en partyvervoer.

 

Olivier Events blijft open en presenteert de geboekte uitjes. Wij nemen ook nieuwe reserveringen aan. Wel zijn er aanpassingen in sommige uitjes en annuleren wij reserveringen boven de 100 personen tot 1 april 2020. Onderdelen tijdens het uitje waarbij normaal gesproken lichamelijk contact plaatsvindt, doen we niet of passen we aan. Uitjes op locatie doen we alleen voor groepen minder dan 100 personen. Wij vragen u en uw gasten niet naar het uitje te komen, als u of uw gasten symptomen van griep vertoont/vertonen. Uiteraard zetten we alleen gezonde medewerkers in zonder verkoudheid of andere griepsymptomen.

 

Café Olivier blijft open met de normale openingstijden. Ons café heeft een maximumcapaciteit van 80 personen. Volgens het advies van het RIVM moeten plekken waar meer dan 100 personen samenkomen vermeden worden. Daarom is het (momenteel) verantwoord om open te blijven en onze gasten te blijven ontvangen. Een schoon café vinden wij altijd al heel belangrijk. In ieder geval de komende weken zullen wij extra vaak schoonmaken. In de toiletten van het café zorgen wij constant voor foamzeep en papieren handdoekjes. Uiteraard vragen wij u wel de door het RIVM aangegeven adviezen op te volgen en onze accommodatie enkel en alleen te bezoeken indien u geheel gezond bent (geen symptomen van griep vertoont).

 

In het kader van Partyvervoer Olivier blijft onze roze limousine ‘The Pink Lady’ rijden. Deze maken wij voor én na de rit altijd schoon. Daarnaast wordt ook de bekleding gedesinfecteerd. De chauffeur zal u geen hand geven. We vragen u ook om verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van persoonlijke hygiëne. Neem daarvoor de volgende 3, door het RIVM geadviseerde, hygiëne regels in acht: regelmatig handen wassen, papieren zakdoekjes gebruiken en hoesten en niezen in de binnenkant van je ellenboog.