Hier ben je:

Proefkonijnen

Proefkonijnen

Plezier, uitdaging en wonderlijke wetenschap vormen enthousiaste danspartners in het dynamische topuitje Proefkonijnen. Beleef een bijzondere groepsactiviteit in een hoogwaardige XXL-spelshow met licht, geluid en extra effecten. Een aanrader.

Informatie over dit uitje

21,- per persoon (vanaf 17 personen)
357,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
zeer professionele studio: hoogwaardige XXL-spelshow
heel geschikt voor: grote groepen
locatie: onze locaties en op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over Proefkonijnen

Jaarlijks komen er veel bedrijven en families voor een terugkerende opdracht te staan: de organisatie van een personeelsuitje of familiefeest. Hoe gaaf is het om je collega’s of familieleden mee te nemen naar een mooie locatie met studiosetting voor een wetenschappelijke spelshow? Heel gaaf! Een origineel en onwijs leuk uitje met plezier voor iedereen, vol inspiratie en educatie. Met ‘Proefkonijnen’ is het maar weer eens duidelijk: Olivier Events pakt uit met uitjes.

 

Grappige experimenten, mindfuckachtig

De presentatie is in handen van een ervaren en vrolijke entertainer die jullie meeneemt in een experimentenreeks. Deze stoere serie experimenten leidt tot heel wat verbazing en hilariteit bij het publiek, dat zelf actief participeert én leert. Het kleurrijke programma is bovendien voorzien van diverse illusies en breinkrakers van mindfuckachtige proporties. Proefkonijnen is een groepsuitje van een compleet nieuw niveau.

 

Zoet, zuur en positiviteit

Dit uitje bezorgt groepen grote pret, onder andere met onderdelen die goed vallen in elk smakenpalet. Over smaak gesproken, mogelijk spelen zoet en zuur nog een rol én we gaan kijken naar de invloed van positiviteit. Al met al ben je gewaarborgd van een boeiende en gevarieerde groepsactiviteit. Deze spelshow serveert een prettige opdonder voor je brein. Je komt achter feiten en fabels, leuke weetjes en doet grappige experimenten die je daarna vol trots met anderen zult delen.

 

Proefkonijnen: studiosetting

Dat dit even ‘anders dan anders’ is, wordt direct duidelijk bij binnenkomst. Jullie stappen in een studiosetting en het is alsof jullie elk moment worden uitgezonden op alle denkbare kanalen. Het geeft direct een speciaal gevoel en zorgt voor inzet en enthousiasme onder de gasten. Al snel staat iedereen open voor de ludieke experimenten. En van experimenteren kun je leren, helemaal wanneer het zo leuk is. Fijn voor het brein! Deze activiteit aanvragen kan via het onderstaande formulier, wees er snel bij.