Hier ben je:

Online Pubquiz Deluxe

Online Pubquiz Deluxe

Ervaar de spanning vanaf de bank in je woonkamer met de Online Pubquiz Deluxe. Win jij de prijs? Olivier Events organiseert een luxe pubquiz met livestream, entertainer en leuke vragen.

Informatie over dit uitje

1,- per persoon (logincode)
349,- eenmalig (basistarief)
Tijdsduur: 90 minuten

Bijzonderheden
Kan over de hele wereld gespeeld worden, ook in het Engels mogelijk.

Meer informatie over Online Pubquiz Deluxe

Een online pubquiz heeft een overeenkomst met een paddenstoel, het schiet uit de grond. Maar de kwaliteit is divers. Olivier Events levert met Online Pubquiz Deluxe een professioneel programma met een ervaren entertainer die het enthousiasme naar een hoger level brengt. Ook sluiten we valsspelen zoveel mogelijk uit, omdat we werken met timers en je dus wel door moet naar de volgende vraag. Je hebt de ervaring alsof je zelf in een liveshow bent beland.

 

Meespelen met smartphone, tablet of computer

De Online Pubquiz Deluxe is een ‘cross-device activiteit’. Dat betekent dat deze activiteit voor meerdere apparaten beschikbaar is. Je kiest zelf met welk apparaat je meespeelt. Alle deelnemers loggen in via een speciale, afgeschermde quizomgeving op een website. Er is een live videoverbinding met de presentator. Na elke vraag gaat de tijd lopen en moet je wel een antwoord kiezen. Dit online uitje wordt vaak geboekt door bedrijven met veel locaties die toch iets gezamenlijks willen organiseren. Of het nou gaat om meerdere vestigingen in Nederland, Europa of over de wereld, iedereen met een internetverbinding en een device kan meespelen.

 

Online Pubquiz Deluxe: amusement, sport en meer

In verschillende rondes komen de leukste weetjes voorbij. Van sport tot muziek en amusement. Hierbij zijn er verschillende soorten vragen, waaronder meerkeuzevragen. Jullie kennis wordt op vermakelijke wijze op de proef gesteld. Wie heeft uiteindelijk de meeste antwoorden goed? Wie scoort de meeste punten en pakt de prijs? Deze online strijd smaakt naar meer, naar de trots en naar de eer. Het is ook mogelijk om zelf een onderwerp toe te voegen, bijvoorbeeld met vragen over het bedrijf.

 

Online spelsysteem onderscheidend

Wat maakt de Online Pubquiz Deluxe precies ‘deluxe’? Het antwoord zit ‘m in een eigen spelsysteem. Dit is uniek ten opzichte van veel andere pubquiz–probeersels die bijvoorbeeld via WhatsApp lopen of andere externe communicatiemiddelen. Dankzij ons systeem kan je niet ‘terug’ om een eerder antwoord snel aan te passen na een zoektocht op Google. Ook de aanwezigheid van een professionele entertainer helpt: een vlot verloop, geen gestuntel. Kortom, kies voor de volwaardige Online Pubquiz Deluxe!