Hier ben je:

Limousine Dropping

Limousine Dropping

Het ene moment chillen jullie in een gave limousine. Het andere moment staan jullie op straat. Probeer nu de weg maar eens terug te vinden. Beleef het: VIP én verdwaald.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Limousine Dropping

Bij dit originele uitje; Limousine Dropping belanden jullie op straat. Het begint allemaal met een luxueuze limousinerit, want die fissa is lit (dat feestje is leuk). Jouw groep krijgt VIP-vibes bij het instappen. Een ervaren chauffeur brengt jullie richting een geheime feestlocatie. Nou ja, dat is het verhaal. In de praktijk loopt alles echter anders. De limousine stopt onderweg ineens. Jullie moeten uitstappen! Met behulp van een tablet en flink wat opdrachten proberen jullie de weg weer terug te vinden naar het startpunt.

 

VIP en verdwaald

Het lijkt bovendien wel een episode van Streenrijk, straatarm. Die tocht in de stijlvolle limousine is veranderd in een dropping… Oeps, even omschakelen. De chauffeur zit bovendien in het complot. Hij geeft schuldbewust nog een aantal aanwijzingen mee. Dan is het tijd om te gaan. Jullie staan er nu alleen voor. VIP en verdwaald, het kan snel gaan allemaal. Zet je benenwagen aan het werk. In groepjes van maximaal acht personen speel je de opdrachten.

 

Limousine Dropping, limo The Pink Lady

De limousine valt extra op door de roze uitvoering. Met ‘The Pink Lady’ zetten we jullie spotgoedkoop in het VIP-zadel. Een speciaal interieur. Luxe zetels. Plek voor 8 personen. Dit is een voertuig om de show te stelen. Om vervolgens een dropping te ondergaan. Kunnen jullie het aan? De Limousine Dropping past helemaal in de slogan van Olivier Events: pakt uit met uitjes. Pak ook uit!

 

Bekend van TV

The Pink Lady van Olivier Events is bekend van TV. Om specifiek te zijn: RTV (Noord). In het weekendprogramma Expeditie Grunnen vormde de roze limousine een belangrijk onderdeel. Nu is het jullie beurt om het VIP-gevoel te omarmen. Stap in! En stap later weer uit… Op onbekend terrein. Boek zo snel mogelijk de Limousine Dropping via het onderstaande aanvraagformulier. Na onze bevestiging kan de voorpret beginnen.