Hier ben je:

Partyvervoer Olivier - Dat Rijdt Speciaal

Partyvervoer: gave limousinerit

Omdat een limousine een exclusief voertuig is, kijkt iedereen om. Normaal gesproken krijgen alleen heel belangrijke personen de kans om in zo’n luxe auto te zitten. Maar nu maken jullie ook zo’n gave limousinerit mee. Want Partyvervoer Olivier biedt The Pink Lady te huur aan. Deze toffe limousine is bekend van onder andere RTV Noord. Grijp deze unieke kans en neem plaats, samen met je vrienden, collega’s of familieleden.

Limousine Dropping - Olivier Events

Limousine huren (aanbieding)

Partyvervoer Olivier heeft een buitengewoon aantrekkelijke aanbieding voor het huren van de limousine. Je betaalt voorlopig maar 75 euro per gereden uur. Met een minimale afname van twee gereden uren kom je dus op 150 euro uit.

 

Reken dat vervolgens eens om naar een groep van bijvoorbeeld 8 personen. Al met al kost dat minder dan 20 euro per passagier. En dan zit je ‘gewoon’ in een echte limousine. Nou, zo gewoon is dat niet! Daarom raden we je aan om deze deal binnen te halen, voordat de limo volgeboekt is.

 

Roze limo: voel je een TV-ster in de TV-ster

Onze roze limo is allereerst een TV-ster met een optreden voor onder meer RTV Noord. Bovendien voel je jezelf ook een TV-ster in zo’n TV-ster. De knallende kleur valt gigantisch op, alle ogen zijn gericht op de limousine. En terecht, want hier worden nieuwe sterren vervoerd. Op weg naar feestjes, activiteiten of wat je maar kunt verzinnen. Dankzij de bekendheid van The Pink Lady raden we aan om op tijd te reserveren.

 

Partyvervoer: limousine voor een feestje

Arriveer en vertrek in stijl bij feestjes door middel van de limousine van Partyvervoer Olivier. Wij bieden een luxueuze limo voor een belachelijk laag bedrag. Daarnaast krijg je een professionele en ervaren chauffeur cadeau. Zo hoef je je geen zorgen te maken wie ditmaal Bob moet zijn. Bob is al aangewezen en jullie kunnen het gezellig maken.