Hier ben je:

Ons café

Café Olivier in Groningen is een internationaal biercafé, waar iedereen welkom is. De opening van het café was in 2017 en sindsdien is Olivier een begrip in de regio en ver daarbuiten.


Zo komen er hier zowel buitenlandse studenten als echte Groningers. Leeftijd en afkomst varieert en dat is wat Olivier zo mooi maakt: lokaal, regionaal én internationaal is het een café waar mensen met plezier naar toe gaan voor een heerlijk biertje.

Oog voor Stad en omgeving

De meeste Noorderlingen noemen Groningen gewoon ‘Stad’. Groot, gemoedelijk en gezellig. Café Olivier heeft oog voor Stad en omgeving.

Met vele tapbieren spreken we de internationale gemeenschap aan, terwijl we tegelijkertijd de regio van dienst zijn met de smaakvolle topbiertjes. Waar je ook vandaan komt, één ding staat vast. Het wordt een fijne avond bij café Olivier in Groningen: een internationaal biercafé voor Stad en omgeving.

Internationaal biercafé: tapbieren met klasse

Bierliefhebbers genieten van Alfa (Edel Pils) tot Swinckels (Superior Pilsner) en van Bax (Kon Minder Blond) tot de Gulden Draak (9000 Quadruple).

Uiteraard hebben we nog veel meer tapbieren. Texels (Skuumkoppe) en Filou (Belgian Ale) bijvoorbeeld, of 1664 (Blanc) en Guinness (Irish Stout). Ook schenken we Augustijn (Grand Cru), Weihenstepahner (Weizen) en La Chouffe (Blond)/MC Chouffle (Bruin). Kom langs, proef en geniet.

Sfeer

Het maakt niet uit of het heel druk is of dat het een keer wat rustiger is. Bij internationaal biercafé Olivier heerst er altijd een prettige sfeer. Dat komt met name door de laagdrempeligheid.

Je kunt zo naar binnen lopen, of je er nou vaker komt of voor het eerst. Het barpersoneel heet je welkom met een grote glimlach. Het is tijd voor ontspanning en vermaak, voor het vieren van vriendschap en voor nieuwe ontmoetingen.

Locatie

Café Olivier zit aan de Mauritsdwarsstraat (nummer 29) te Groningen. Een uniek plekje met een cultstatus op het gebied van tapbier. Dit is zo’n plek waar je regelmatig terugkomt.

Je tweede huis, of misschien zelfs wel je eerste. Waar je jezelf mag zijn, samen met al die anderen. Waar herinneringen ontstaan, waar verhalen geboren worden en waar legendes opstaan. Met name wanneer er al voldoende drank in de vrouw of man zit…

There is nothing to show here!
Slider with alias Slider-internationaal-biercafe not found.